• Все про товар
  • Опис
  • Схожі товари

Код: 028398

Ніжний очищаючий гель для новонароджених Для волосся і тіла 500 мл АКЦІЯ(3504105028398)

349,00 грн

279,20 грн*279.2 грн ціна для учасників “Agu-club”

Наразі товар відсутній

Доставка

Терміни доставки: 1 - 4 дні

Способи оплати: 1. Готівка 2. На картку ПриватБанку 3. На картку Монобанку 4. На рахунок Підприємства 5. Оплата частинами (Моно Банк) 6. Онлайн оплата 7. Оплата готівкою при отриманні

Замовлення до 1000 грн. відправляємо за передоплатою. Вартість доставки за тарифами перевізника. Вартість післяплати 20грн. + 2% від суми

Терміни доставки: 1 - 3 дні

Способи оплати: 1. Готівка (при замовленні від 500 грн) 2. На картку ПриватБанку 3. На картку Монобанку 4. На рахунок Підприємства 5. Оплата частинами (Моно Банк) 6. Онлайн оплата

Інформація

Розроблений спеціально для використання з самого народження Гель для миття Mustela Bebe - ідеальний засіб для щоденної гігієни Вашого малюка.

  • М'яко і ефективно миє голову і тіло малюка завдяки поверхнево-активним речовинам.
  • Дбайливо доглядає за ніжною шкірою і волосяним покривом, його формула не содердит мила.
  • Завдяки понад жирним речовинам компенсує ефект сухості шкіри від жорсткої води. Шкіра залишається м'якою і зволоженою.
  • Його м'яка формула не щипає ока.


Завдяки новій формулі, збагаченій запатентованим природним інгредієнтом Авокадо Персеос®, Гель для миття сприяє зміцненню шкірного бар'єру малюка і зберігає багаті клітинні ресурси його шкіри.

Інструкція по використанню:

Змочіть тіло і голову малюка теплою водою. Нанесіть невелику кількість Гелю для миття собі в руку і намильте тіло і голову дитини. Після ретельно сполосніть.
Гель для миття можна використати з самого народження.

Задоволення у використанні

При контакті з шкірою і волоссям Гель для миття утворює жирну пінку з ніжним ароматом Mustela. Гель легко змивається і залишає шкіру м'якій, а волосся шовковистими. Зручний флакон-дозатор дозволяє отримати необхідну кількість засобу при одному натисненні.

Відгуки

Еще никто не написал отзыв про этот товар.

Будьте первым!

Якщо Ви хочете залишити коментар, будь ласка, 

авторизируйтесь

Схожі товари