• Все про товар
  • Опис
  • Схожі товари

Код: 496660

Садочок. Садочок яблучно-морквяний

Наразі товар відсутній

Доставка

Терміни доставки: 1 - 4 дні

Способи оплати: 1. Готівка 2. На картку ПриватБанку 3. На картку Монобанку 4. На рахунок Підприємства 5. Оплата частинами (Моно Банк) 6. Онлайн оплата 7. Оплата готівкою при отриманні

Замовлення до 1000 грн. відправляємо за передоплатою. Вартість доставки за тарифами перевізника. Вартість післяплати 20грн. + 2% від суми

Терміни доставки: 1 - 3 дні

Способи оплати: 1. Готівка (при замовленні від 500 грн) 2. На картку ПриватБанку 3. На картку Монобанку 4. На рахунок Підприємства 5. Оплата частинами (Моно Банк) 6. Онлайн оплата

Інформація

Торгова марка "Садочок" - це смачні, доступні і якісні соки, нектари і морсы, які виготовляються переважно з українських овочів і фруктів, на сучасному технологічному устаткуванні виключно з натуральної сировини без додавання барвників, консервантів, стабілізаторів або інших штучних добавок.

Сік Садочок Яблучно-морквяний - це найбагатший по вітамінному складу напій. Суміш з яблук і моркви є дуже цінним продуктом, який включає різні мінеральні речовини. Смакові якості цього соку компенсують один одного. На додаток цей напій видає приємний аромат і дуже хочеться спробувати його.

Властивості соку :

  • Яблучний сік очищає кров від холестерину, а також він підвищує еластичність посудин. А користь морквяного соку полягає в тому, що він покращує зір, діє на обмін речовин. Добре позначається дія морквяного соку на стан волосся, нігтів і шкіри.
  • Сік Садочок Яблучно-морквяний допомагає зміцнити нервову систему, підвищує імунітет людини, є також тонізуючим напоєм.
  • Сік Садочок Яблучно-морквяний корисно вживати як дорослим, так і дітям. Особливо він корисний для жінок, які готуються стати матір'ю.

Упаковка - приваблива і яскрава, на якій зображені яблука і морква, але вона ще виготовлена з екологічно чистого матеріалу і зберігає поживні властивості соку впродовж тривалого часу. Об'єм соку в тетрапаку складає 0,95 л.

Відгуки

Еще никто не написал отзыв про этот товар.

Будьте первым!

Якщо Ви хочете залишити коментар, будь ласка, 

авторизируйтесь

Схожі товари