• Все про товар
  • Опис
  • Характеристики
  • Схожі товари

Код: 140258

Морська сіль для ванн з піною і каоліном "Зелений чай" 500г(4820091140258)

Наразі товар відсутній

Доставка

Терміни доставки: 1 - 4 дні

Способи оплати: 1. Готівка 2. На картку ПриватБанку 3. На картку Монобанку 4. На рахунок Підприємства 5. Оплата частинами (Моно Банк) 6. Онлайн оплата 7. Оплата готівкою при отриманні

Замовлення до 1000 грн. відправляємо за передоплатою. Вартість доставки за тарифами перевізника. Вартість післяплати 20грн. + 2% від суми

Терміни доставки: 1 - 3 дні

Способи оплати: 1. Готівка (при замовленні від 500 грн) 2. На картку ПриватБанку 3. На картку Монобанку 4. На рахунок Підприємства 5. Оплата частинами (Моно Банк) 6. Онлайн оплата

Інформація

Зелений чай є чудовим продуктом для релаксації і зняття втоми. А якщо поєднати його прекрасні властивості гарячіше за ванну, то водні процедури стануть вашою першою думкою після повернення з роботи.

Морська сіль для ванн з піною "Зелений чай" дозволить розслабитися і насолодитися легкими, невагомими ароматами природних досліджень. Комплекс натуральних олій і екстрактів наситить вашу шкіру цінними поживними мікроелементами, зміцнить її структуру і підвищить імунітет. Біла глина допомагає відлущувати клітини шкіри, що огрубнули, нормалізує обмінні процеси у верхніх і внутрішніх шарах епідермісу, а також покращує кровообіг. Екстракт зеленого чаю знімає стрес і концентрує увагу, покращує працездатність і надає сил для нових звершень.

Насолодіться дивовижними моментами, занурившись в ароматну, пінну ванну з сіллю "Зелений чай" від торгової марки Aqua Cosmetics!

Спосіб застосування : розчиніть 250 г солі під струменем теплої води(35-37 ºС). Тривалість водної процедури 15-20 хвилин.

Склад: Sea salt, Kaolin, Sodium Laureth Sulfat, Green tea extract, Melaleuca alternifolia Maid(essential oil tea tree), Colorant CI 19140, CI 73015.

Час застосування : універсальне
Тип шкіри : усі типи
Вік: 18+
Пол: жіночий
Об'єм: 500 g
Виробник: Aqua Cosmetics(Україна)
Зроблено в: Україна

Характеристики
Вага: 500 мл
Країна реєстрації бренду: Україна

Відгуки

Еще никто не написал отзыв про этот товар.

Будьте первым!

Якщо Ви хочете залишити коментар, будь ласка, 

авторизируйтесь