• Все про товар
  • Опис
  • Схожі товари

Код: 6047

Спортивний куточок Teenager - 3-220(green)

Наразі товар відсутній

Доставка

Терміни доставки: 1 - 4 дні

Способи оплати: 1. Готівка 2. На картку ПриватБанку 3. На картку Монобанку 4. На рахунок Підприємства 5. Оплата частинами (Моно Банк) 6. Онлайн оплата 7. Оплата готівкою при отриманні

Замовлення до 1000 грн. відправляємо за передоплатою. Вартість доставки за тарифами перевізника. Вартість післяплати 20грн. + 2% від суми

Терміни доставки: 1 - 3 дні

Способи оплати: 1. Готівка (при замовленні від 500 грн) 2. На картку ПриватБанку 3. На картку Монобанку 4. На рахунок Підприємства 5. Оплата частинами (Моно Банк) 6. Онлайн оплата

Інформація

Характеристики Спортивний куточок Teenager - 3-220(green)

Висота220 см
Ширина55 см
МатеріалСосна
ПерекладиниБук
Виступ турніка вперед75 см
Допустимі навантаження на спортуголок80 кг
Гімнастичні кільцяПластик
Вид кріпленнядо стіни
Вес товару20 кг
Гарантія12 місяців
КолірЗелений
ВиробникSportBaby

Спортивний куточок Teenager - 3-220(green) порадує вас і вашої вашої дитини багатофункціональністю, витонченістю форм, компактністю і, звичайно, барвистим сучасним дизайном.
Завдяки яскравому забарвленню і універсальності, цей стильний спортивний атрибут стане відмінним тренажером для тренування усіх основних груп м'язів і справжньою прикрасою кімнати підлітка.
Виконаний на основі нового, полегшеного варіанту класичної шведської стінки, Teenager - 3-220(green) складається з двох частин, завдяки чому легко встановлюється і транспортується.
Вікова категорія
Спортивний куточок Teenager - 3-220(green) призначений для тренувань підлітків до 18 років, проте завдяки зменшеному діаметру перекладин, прекрасно підійде для спортивного зайняття малюків віком від 2-х років.
Відповідність Госту
Teenager - 3-220(green) розроблений і виконаний провідними фахівцями компанії "SportBaby" відповідно до високих європейських стандартів і усіма вимогам Госту,.
Цей спортивний куточок успішно пройшов необхідні перевірки якості і відповідає високим вимогам міжнародної сертифікації ЦЕ і TUV.
Допустимі навантаження
Спортивний куточок Teenager - 3-220(green) розрахований на навантаження до 80 кілограм.
Використовувані матеріали
Цей виріб виготовлений виключно з натуральних матеріалів - буку і сосни, вирощених в екологічно чистих областях України.
Увесь використовуваний для виготовлення спортивного куточка масив дерева твердих порід спочатку ретельно висушується на власному сучасному устаткуванні компанії "SportBaby", а потім ретельно обробляється і шліфується до абсолютної гладкості.
Для захисту спортивного куточка Teenager - 3-220(green) від вологи і руйнувань, його готові деталі покриваються сертифікованою фарбою, яка не має запаху і надає виробу яскравому сучасному вигляду.
Кріплення
Спортивний куточок кріпиться безпосередньо до стіни і фіксується в трьох місцях.
Завдяки універсальним навісним елементам, якими він укомплектований, юні спортсмени зможуть зміцнити м'язи рук, плечей і пресу, розвинути спритність, силу і гнучкість, а також виробити правильну осанку.
Щоб узабезпечити дітей під час зайняття на тренажері рекомендуємо використати гімнастичний мат.
Транспортування
Спортивний куточок Teenager - 3-220(green) складається з двох частин, завдовжки 110 см і важить 20 кг Це дозволяє легко транспортувати виріб самостійно.
Для його захисту від ушкоджень під час перевезення, усі деталі ретельно упаковані в гофрокартон.

Відгуки

Еще никто не написал отзыв про этот товар.

Будьте первым!

Якщо Ви хочете залишити коментар, будь ласка, 

авторизируйтесь

Схожі товари