• Все про товар
  • Опис
  • Схожі товари

Код: 40014

Сухий басейн Кут 2 м(MMSB11)

Наразі товар відсутній

Доставка

Терміни доставки: 1 - 4 дні

Способи оплати: 1. Готівка 2. На картку ПриватБанку 3. На картку Монобанку 4. На рахунок Підприємства 5. Оплата частинами (Моно Банк) 6. Онлайн оплата 7. Оплата готівкою при отриманні

Замовлення до 1000 грн. відправляємо за передоплатою. Вартість доставки за тарифами перевізника. Вартість післяплати 20грн. + 2% від суми

Терміни доставки: 1 - 3 дні

Способи оплати: 1. Готівка (при замовленні від 500 грн) 2. На картку ПриватБанку 3. На картку Монобанку 4. На рахунок Підприємства 5. Оплата частинами (Моно Банк) 6. Онлайн оплата

Інформація

Призначення: Дитячі ігрові кімнати

Сухий басейн KIDIGO™ Кут має найбільш зручну форму, що дозволить Вам зберегти місце.

Борти складаються з паралона обтягнутого зовні ПВХ тканиною, що робить його безпечним і не травматичным.

Якщо Ви не знайшли відповідний для себе варіант, ми з удовольствиеем пошиємо то що Вам потрібне.

Розрахунок кількості кульок для заповнення об'єму сухого басейну розміром:

2,0 х 2,0 x 0,4 - 1600 шт

Є можливість виконання м'яких модулів в інших забарвленнях. Палітру кольорів надаємо за запитом, термін постачання при цьому обговорюється окремо.



Є можливість брендувати м'які модулі під Вас(за допомогою логотипів, фірмового кольору і так далі) термін постачання при цьому обговорюється окремо.


Використання.


Модулі рекомендується використати в сухих провітрюваних приміщеннях. Використання на відкритому повітрі не бажано і допустимо тільки в суху погоду. Не допускається намокання, оскільки це значно скоротить термін служби виробу.


Відхід.

Для видалення забруднень можна застосовувати звичайні побутові миючі засоби.

Заборонено застосовувати чистячі засоби, що містять хлор або сильні хімікати і розчинники.

Необхідна к-ть кульок(шт)

1600

Розміри в зібраному виді(м)

2*2*0,4

Розміри упаковки(м)

2,05*0,4*0,5

Об'єм(куб.м)

0,62

Вес(кг)

21,7

Країна виробник

Україна

Використовувані матеріали


- Поролон (пенополиуретан) використовується як основного наповнювача. Високоеластичний, підвищеній жорсткості, щільністю 22кг/куб.м. Підходить для використання в меблевій, швацькій і медичній промисловості, відповідає усім медичним критеріям безпеки.

- ПВХ тканина використовується для пошиття чохлів(оболонки). Має щільність 630г/кв.м., м'яка, еластична і зносостійка. Має яскравий і насичений колір. Відмінно очищається за допомогою вологої ганчірки і побутових миючих засобів. Заборонено мочити виріб.

- Штучна шкіра
так само використовується для пошиття чохлів(оболонки). Щільністю 415г/кв.м. Багата колірна гамма(29 кольорів), м'який, еластичний з унікальною фактурою і технічними характеристиками. По тесту Martindale - 40000 циклів. Відмінно очищається за допомогою вологої ганчірки і звичайного мильного розчину. Заборонено мочити виріб. Рекомендується берегти від прямих сонячних променів.

- Липучка - текстильна ворсиста, використовується для скріплення між собою різних деталей, має гарантовану кількість циклів з'єднання-роз'єднання - 1500.


- Нитки високоміцні, 100% поліестер(сфера використання - пошиття меблів, взуття, шкіргалантереї, високоміцні технічні шви)


- Блискавка і застібки використовуються для зручності при набиванні продукції наповнювачем.

Усі матеріали мають гігієнічні сертифікати.

Відгуки

Еще никто не написал отзыв про этот товар.

Будьте первым!

Якщо Ви хочете залишити коментар, будь ласка, 

авторизируйтесь

Схожі товари