• Все про товар
  • Опис
  • Характеристики
  • Схожі товари

Код: 1678.00.05

Термос 1 л(доладна ручка+ремінець) сталевий. (SJ - SD10ХA)

Наразі товар відсутній

Доставка

Терміни доставки: 1 - 4 дні

Способи оплати: 1. Готівка 2. На картку ПриватБанку 3. На картку Монобанку 4. На рахунок Підприємства 5. Оплата частинами (Моно Банк) 6. Онлайн оплата 7. Оплата готівкою при отриманні

Замовлення до 1000 грн. відправляємо за передоплатою. Вартість доставки за тарифами перевізника. Вартість післяплати 20грн. + 2% від суми

Терміни доставки: 1 - 3 дні

Способи оплати: 1. Готівка (при замовленні від 500 грн) 2. На картку ПриватБанку 3. На картку Монобанку 4. На рахунок Підприємства 5. Оплата частинами (Моно Банк) 6. Онлайн оплата

Інформація

Це серія термосів з колбою з нержавіючої сталі. Ідеальний варіант для поїздок на дачу, виїздів на природу, риболовлю або полювання. Серія включає різні за об'ємом і кольору варіації, які припадуть до смаку навіть найвередливішим покупцям. Міцність і легкість у поєднанні з прекрасними показниками збереження температури, як завжди, відповідають високій планці, встановленій компанією Zojirushi.

Завдяки прагненню компанії до інновацій і розвитку, в термосах вдалося зменшити вакуумний проміжок в металевій колбі від стандартних 2мм до 1мм. Стінки колби виконати з високоякісної сталі зменшеної товщини. Це дозволило зробити термоса легше і компактніше, без збитку можливостям зберігати температуру.

Внутрішня частина колби має спеціальне покриття, стійке до нальоту і запаху(Non - Stick Coating). Це є одним з найважливіших достоїнств і переваг не лише цієї серії термосів, але і усієї продукції компанії Zojirushi. Завдяки цьому покриттю вміст не контактує безпосередньо з металом, зберігаючи природний смак і корисні властивості.

Клапан кришки виконаний з високоякісних матеріалів. Є кнопковою конструкцією, в якій одна кнопка його відкриває, а друга відповідно закриває. Конструкція зроблена так, що при закритті термоса з відкритим клапаном той закривається автоматично. Особлива конструкція дозволяє налити дуже акуратно і без бризок Ваші напої. Все дуже легко розбирається для промивання. Так що, ви не відчуватимете суп у вашому чаї.

Компактні і зручні, термоса цієї серії добре підходять для походів і пікніків, нетривалих виїздів на риболовлю. Оснащені ремінцем, що відстібається, і виготовленою з високоякісних матеріалів доладною ручкою.

Кришка термоса одночасно є і зручною чашкою для вашого улюбленого напою.

Термос ZOJIRUSHI SJ - SD10ХA. Вакуумнная колба з нержавіючої сталі, зсередини покрита тефлоновим покриттям, що дозволяє легко відмити колбу від жирних речовин, ремінець для перенесення.Температура води 100С, через 6 годин - 79С, через 24 години - 54С; Клавіша подання / блокування води.Об'єм: 1,0л; Колір: срібло;Діаметр горловини : 50 мм;Габарити: 10,5 х 9,5 х 29,5см; Вес: 530гр. Зроблено в Таїланді.

Характеристики
Країна виробник: Таїланд
Обьем, мл: 1 л
Тип: Термос
Колір: сталевий
Матеріал: Нержавіюча сталь

Відгуки

Еще никто не написал отзыв про этот товар.

Будьте первым!

Якщо Ви хочете залишити коментар, будь ласка, 

авторизируйтесь

Схожі товари