• Все про товар
  • Опис
  • Характеристики
  • Схожі товари

Код: 1678.00.59

Термокружка 0.48 л блакитний металік. (SM - KB48AW)

Ціна по запиту
Наразі товар відсутній

Доставка

Терміни доставки: 1 - 4 дні

Способи оплати: 1. Готівка 2. На картку ПриватБанку 3. На картку Монобанку 4. На рахунок Підприємства 5. Оплата частинами (Моно Банк) 6. Онлайн оплата 7. Оплата готівкою при отриманні

Замовлення до 1000 грн. відправляємо за передоплатою. Вартість доставки за тарифами перевізника. Вартість післяплати 20грн. + 2% від суми

Терміни доставки: 1 - 3 дні

Способи оплати: 1. Готівка (при замовленні від 500 грн) 2. На картку ПриватБанку 3. На картку Монобанку 4. На рахунок Підприємства 5. Оплата частинами (Моно Банк) 6. Онлайн оплата

Інформація

Серія термокружек від компанії Zojirushi. В дорозі, офісі, на навчанні - їм завжди і скрізь знайдеться місце. Зручна і правильна форма для автомобіліста, компактні розміри для сумки або рюкзака, елегантний дизайн для офісу. А найголовніше - прекрасна функціональність. Як і уся продукція компанії, серія Mugs відповідає найвищим стандартам якості.

У термокружках вакуумний проміжок в металевій колбі складає 1мм. Стінки колби виконані з високоякісної сталі зменшеної товщини. Це дозволило зробити продукцію легше і компактніше, без збитку можливостям зберігати температуру.

Серія термокружек SM - KB від японської корпорації Zojirushi оснащена зручною системою відкривання - one click. Ця особливість дає можливість відкривати термос за допомогою однієї кнопки. Щоб уникнути випадкового відкривання в сумці Zojirushi SM - KB оснащений запобіжником.

Так само шийка-напувалка в рази збільшує зручність використання термокружки.

Завдяки прагненню компанії до інновацій і розвитку, в термосах вдалося зменшити вакуумний проміжок в металевій колбі від стандартних 2мм до 1мм. Стінки колби виконати з високоякісної сталі зменшеної товщини. Це дозволило зробити термоса легше і компактніше, без збитку можливостям зберігати температуру.

Внутрішня частина коблы має спеціальне покриття, стійке до нальоту і запаху(Non - Stick Coating). Це є одним з найважливіших достоїнств і переваг не лише цієї серії термосів, але і усієї продукції компанії Zojirushi. Завдяки цьому покриттю вміст не контактує безпосередньо з металом, зберігаючи природний смак і корисні властивості.

Широка шийка колби термоса полегшує відхід за виробом. Завдяки широкій шийці в термос можна покласти шматочки льоду, щоб як можна довше зберегти холодним напій, що знаходиться усередині.

Орієнтовне значення для повністю заповненого термоса при початковій температурі рідини в термосі 95 °C і температурі навколишнього повітря 20 °C через 1 ч: 87 °C, через 6 ч: 68 °C.

Характеристики
Країна виробник: Таїланд
Діаметр: 6.5 см
Висота: 23 см
Обьем, мл: 480 мл
Тип: Термокружка
Колір: Голубий металік
Вага (без упаковки): 250 г
Матеріал: Нержавіюча сталь
Країна реєстрації бренду: Японія

Відгуки

Еще никто не написал отзыв про этот товар.

Будьте первым!

Якщо Ви хочете залишити коментар, будь ласка, 

авторизируйтесь

Схожі товари