• Все про товар
  • Опис
  • Схожі товари

Код: 230047

Органічні рослинні вершки з Мигдаля для приготування 200 мл(8428532230047)

Доставка

Терміни доставки: 1 - 4 дні

Способи оплати: 1. Готівка 2. На картку ПриватБанку 3. На картку Монобанку 4. На рахунок Підприємства 5. Оплата частинами (Моно Банк) 6. Онлайн оплата 7. Оплата готівкою при отриманні

Замовлення до 1000 грн. відправляємо за передоплатою. Вартість доставки за тарифами перевізника. Вартість післяплати 20грн. + 2% від суми

Терміни доставки: 1 - 3 дні

Способи оплати: 1. Готівка (при замовленні від 500 грн) 2. На картку ПриватБанку 3. На картку Монобанку 4. На рахунок Підприємства 5. Оплата частинами (Моно Банк) 6. Онлайн оплата

Інформація

Компанія Ecomil була заснована в 1991 році в Іспанії. Передовою ідеєю створення компанії було поліпшення рецепту мигдалевого молока - традиційного напою в Іспанії, який зазвичай готували при нагріванні мигдалевої пасти і води. Місія компанії - сприяти благополуччю планети, пропонуючи споживачам якісну вегетаріанську або веганскую продукцію. З 2014 року Ecomil належить до великої сім'ї брендів Vegan.

Принцип Ecomil - охопити потреби вегетаріанської і веганской їжі, вибираючи для виробництва продукти органічного землеробства, безлактозні і поживні продукти в якості альтернативи коров'ячого молока.

Органічні рослинні вершки для приготування Ecomil - прекрасна альтернатива вершкам на основі тваринного молока. На їх основі можна приготувати чудовий соус з вишуканим смаком кокоса. Вони ідеально пристосовані для ваших гарячих соусів. Їх можна також кип'ятити і змішати з кислими інгредієнтами(лимон, вино, гірчиця і тому подібне), не змінюючи їх текстури! Вони також можуть бути прекрасно використані для ваших солодких рецептів! Компанія гарантує кращу якість своєї продукції ретельно підбираючи сировину, дотримуючись правил виробництва і управляючи виробничим процесом за допомогою програми управління - HACCP(Hazard Analysis and Critical Control Points).

Контроль якості також гарантується незалежними сертифікатами - IFS(International Food Standard) і BRC(British Retailer Consortium), які є обов'язковою наявністю безпеки харчових процесів. Інгредієнти, які входять до складу продукції, органічні, вирощені в умовах сільського господарства без хімічних добрив, пестицидів і ГМО.

Спосіб вживання : добре збовтати перед вживанням. Можуть бути використані в рецептах тістечок, млинців, каш, соусів, смузи пудингів та ін.

Відгуки

Еще никто не написал отзыв про этот товар.

Будьте первым!

Якщо Ви хочете залишити коментар, будь ласка, 

авторизируйтесь