• Все про товар
  • Опис
  • Характеристики
  • Схожі товари

Код: 981099029826

Універсальна коляска 2 в 1 Snap 4 Ultra Trend Grey Marle(981099029826)

Ціна по запиту
Наразі товар відсутній

Доставка

Терміни доставки: 1 - 4 дні

Способи оплати: 1. Готівка 2. На картку ПриватБанку 3. На картку Монобанку 4. На рахунок Підприємства 5. Оплата частинами (Моно Банк) 6. Онлайн оплата 7. Оплата готівкою при отриманні

Замовлення до 1000 грн. відправляємо за передоплатою. Вартість доставки за тарифами перевізника. Вартість післяплати 20грн. + 2% від суми

Терміни доставки: 1 - 3 дні

Способи оплати: 1. Готівка (при замовленні від 500 грн) 2. На картку ПриватБанку 3. На картку Монобанку 4. На рахунок Підприємства 5. Оплата частинами (Моно Банк) 6. Онлайн оплата

Інформація

Дитячий візок 2 в 1 Valco Baby Snap Ultra Trend - універсальний транспортний засіб для дитини з народження до 20 кг(приблизно 4 роки). Одна з найлегших колясок серед "однокласників" являється все сезонною моделлю з хорошим функціоналом. У комплекті: люлька для новонародженого, реверсивне прогулочне сидіння, чохол для ніг з антимоскітною сіткою. Першокласний вид колясці забезпечує тканина Tailormade і накладки з эко-кожи на бампер і ручку коляски.

Люлька для новонародженого

Спальний блок Valco Baby External Bassinet має досить великий внутрішній об'єм. Навіть у холодні дні в теплому конверті або комбінезоні немовляті не буде тісне. А в літній час повітря вільно циркулює навколо малюка. Жорстке вентильоване дно і м'який поролоновий матрацик з широким поясом на липучці забезпечать дитині безпечні прогулянки. Внутрішня оббивка спального блоку знімається для прання. Накидка на ніжки із закотом щільно пристібається до люльки, не даючи протягам пробратися всередину, до вашого дорогоцінного малюка.

Капюшон складається з двох секцій, під однією з яких знаходиться велике сітчасте вікно, приховане під блискавкою. У центральній частині капору розташовується ручка для перенесення. Завдяки маленькій власній вазі, люльку можна легко переносити разом з малюком. Зовні і усередині передбачені дві кишеньки для дрібниць. Для компактного зберігання люлька Valco Baby External Bassinet здатна набувати плоскої форми. На шасі коляски спальний блок кріпиться за допомогою перехідників, які в нашому магазині йдуть в комплекті постачання.

Прогулочний блок

Сидіння коляски Valco Baby Snap Ultra Trend відрізняється просторим посадочним місцем не лише завширшки, але і у висоту. Коляска розрахована на використання дітьми до 20 кг, приблизно 4-5 років. Прогулочний блок можна встановлювати в обидві сторони: лицем по ходу руху і лицем до батьків. Робиться це миттєво, не вимагає ніякої підготовки і особливих фізичних зусиль. Тканина Tailormade, використовувана в колясці, виглядає дуже стильно, стримано і елегантно. Вона легко чиститься, і дуже довго не втрачає свого зовнішнього вигляду.

У горизонтальне положення спинка сидіння наводиться за допомогою безшумної ремінної системи. Регульована підніжка істотно подовжує спальне місце. П'яти точкові ремені безпеки і знімний бампер з накладкою з эко-кожи - гарантований захист від випадкового випадання з коляски. Утеплений чохол на ніжки міцно фіксується на прогулочному блоці. Оригінальна деталь - вбудована в накидку антимоскітна сітка. За допомогою чохла і дуги жорсткості сидіння перетворюється на затишне гніздечко для сну малюка.

Фірмовий почерк австралійського бренду Valco Baby - величезний капор, що опускається нижче бампера. Завдяки такому розміру, капюшон не лише захищає від прямих променів сонця, але і укриє дитину від негоди: поривів вітру або опадів. Капюшон в прогулочному блоці Valco Baby Snap Ultra Trend складається з 4 секцій, в одну з яких ушито оглядове віконце. У жару підніміть задню частину капору з кишенею і відкрийте велике сітчасте вікно(спинка сидіння має бути розкладена повністю).

Шасі коляски Snap Ultra Trend

Рама все сезонної коляски виконана з полегшеного алюмінієвого сплаву. Вона міцна, надійна, при цьому важить менше 8 кг Невелика вага коляски в сукупності з її величезним функціоналом робить експлуатацію цієї моделі неймовірно зручною не лише в місті, але і в далеких подорожах.

Миттєве складання книжкою не забруднить сидіння прогулочного блоку(при складанні люльку External Bassinet необхідно зняти). До речі, не має значення в яку сторону встановлено прогулочне сидіння, воно може бути зовсім зняте з шасі, - коляска складеться у будь-якому вигляді. Розкладання робиться так само швидко і просто. Великий сітчастий кошик забезпечений зручним доступом і вмістить усі необхідні на прогулянці речі.

Колеса, виконані з поліуретану, неможливо проколоти, а значить Valco Baby Snap Ultra Trend завжди буде на ходу. Для більшої маневреності передні колеса обертаються навколо своєї осі. Вони оснащені таким, що блокує для прямого руху. Ножне гальмо червоного кольору розташоване по центру, між задніх коліс. Він не пошкодить взуття батьків. Ручку для управління коляскою можна встановити на один з трьох рівнів. Вона має чохол з эко-кожи, виконаний в єдиному кольорі з накладкою на бампері.

Характеристики

Відгуки

Еще никто не написал отзыв про этот товар.

Будьте первым!

Якщо Ви хочете залишити коментар, будь ласка, 

авторизируйтесь

Схожі товари