• Все про товар
  • Опис
  • Характеристики
  • Схожі товари

Код: 981699029826

Універсальна коляска 2 в 1 Snap 4 Trend Grey Marle(981699029826)

14 399,00 грн*14111.02 грн ціна для учасників “Agu-club”

Оплата частинами
4 платежа
Оплата частинами
4 платежа

Доставка

Терміни доставки: 1 - 4 дні

Способи оплати: 1. Готівка 2. На картку ПриватБанку 3. На картку Монобанку 4. На рахунок Підприємства 5. Оплата частинами (Моно Банк) 6. Онлайн оплата 7. Оплата готівкою при отриманні

Замовлення до 1000 грн. відправляємо за передоплатою. Вартість доставки за тарифами перевізника. Вартість післяплати 20грн. + 2% від суми

Терміни доставки: 1 - 3 дні

Способи оплати: 1. Готівка (при замовленні від 500 грн) 2. На картку ПриватБанку 3. На картку Монобанку 4. На рахунок Підприємства 5. Оплата частинами (Моно Банк) 6. Онлайн оплата

Інформація

Універсальний дитячий візочок 2 в 1 Valco Baby Snap Trend 4 складається з шасі з регульованою ручкою, глибокої люльки для новонародженого та просторого сидіння з величезним каптуром. Спальний та прогулянковий блоки виконані із зносостійкої тканини високої якості Tailormade. Valco Baby Snap Trend 4 – легка та функціональна коляска для новонароджених, зручна в керуванні та компактна у складеному вигляді. Комплект 2 в 1 підійде для малюків від народження до 4 років, вага дитини до 20 кг.

Люлька для новонародженого продається окремо

Спальний блок Valco Baby External Bassinet – затишне гніздечко, в якому малюк проводитиме перші місяці свого життя. Гіпоалергенні нетоксичні матеріали та зручна конструкція люльки забезпечать безпечні прогулянки. Дерев'яна тверда основа, м'який матрацик і пояс на липучці допоможуть малюкові перебувати в анатомічно правильному положенні в колясці. Внутрішня оббивка та наматрацник знімаються для прання.

Завдяки високим бортам і достатньої довжини, колиска External Bassinet має великий внутрішній об'єм. Взимку дитині не буде тісно в комбінезоні, навіть якщо ви вкриєте її теплим пледом. А влітку – у вільному просторі навколо малюка добре циркулюватиме повітря. Капюшон, що не промокає, має дві секції і ручку для перенесення. Під секцією на блискавці ховається велике вікно вентиляції, воно допоможе оптимізувати мікроклімат у спальному блоці. Накидка на ніжки з відворотом міцно пристібається до люльки, не має проміжків і не продувається.

З фіксацією спального блоку на рамі не виникне складнощів. Встановіть адаптери з комплекту у відповідні роз'єми та поставте на них зверху люльку. Для зберігання або транспортування Valco Baby External Bassinet складається, набуваючи плоскої форми. У двох невеликих кишеньках із зовнішньої та внутрішньої сторони люльки можна розмістити ключі, телефон, а також вологі серветки та гаманець.

Сидіння та капюшон

Дитину можна пересаджувати у прогулянковий блок коляски Valco Baby Snap Trend 4 приблизно з 6 місяців. Широке просторе сидіння розкладається у положення для сну. Опускання спинки відбувається за допомогою ремінної системи. Плавний і безшумний рух ременів особливо стане в нагоді, коли малюк уже спить. Підніжку можна підняти в момент відпочинку дитини, подовживши спальне місце. Сидіння оснащене п'ятиточковими ременями безпеки та жорстким бампером зі знімним чохлом з еко-шкіри. Ремені із м'якими накладками регулюються по висоті. Щоб дитину було зручно посадити в коляску, бампер можна відстебнути, з одного боку, а за необхідності зовсім зняти.

Капюшон, що не продувається, в колясці Valco Baby Snap Trend 4 має величезний розмір, у розкритому вигляді він опускається нижче бампера. Блискавки працюють тихо та надійно. Чотири секції в капорі – тканинні, а відділення для провітрювання знаходиться у задній частині капюшона, що кріпиться до спинки липучками. Спостерігати за дитиною у процесі руху коляски зручно через оглядове сітчасте віконце в капорі, прикрите тканинним клапаном. У кишені на блискавці можна возити не тільки телефон і ключі, а й у нього поміститься і улюблена іграшка чи книжка маленького пасажира.

Шасі коляски Snap Trend 4

Рама коляски має невелику вагу, що рідко зустрінеш у моделей таких габаритів та можливостей. Міцне шасі з полегшеного авіаційного алюмінію складається книжкою, причому сидіння не забрудниться. Будьте уважні: щоб скласти візок зі встановленою люлькою – спочатку зніміть люльку з шасі, і потім складіть раму. У зібраному вигляді Валко Бебі Снап Тренд 4 стоїть самостійно, для перенесення передбачено плечовий ремінь.

Вузьке шасі дозволяє легко користуватися будь-якими ліфтами. Поліуретановим колесам не страшні проколи. Передні колеса, що плавають, полегшують маневрування, а блокатор над ними дає можливість з легкістю долати складні дорожні ділянки. Всі колеса одинарні, а значить коляска не гримітиме на дорозі. Valco Baby Snap Trend 4 ставиться на гальмо одноразовим натисканням ногою на педаль, безпечну для взуття батьків.

Батьківська ручка регулюється по висоті, покрита накладкою з екошкіри, як і бампер. Зміна положень виконується одночасним натисканням на бічні кнопки. Сидіння та люлька виконані з тканини Tailormade, яка має щільне саржеве плетіння. Вона легко чиститься, довгий час зберігає свій первісний вигляд, при цьому приємна на дотик. Текстиль знімається для прання у пральній машині на делікатному режимі.

Характеристики
Тип: універсальні 2 в 1

Відгуки

Еще никто не написал отзыв про этот товар.

Будьте первым!

Якщо Ви хочете залишити коментар, будь ласка, 

авторизируйтесь

Схожі товари