• Все про товар
  • Опис
  • Схожі товари

Код: 3783

Oral - B. Електрична зубна щітка Oral - B Vitality Sensitive(033783)

807,60 грн

494,20 грн*494.2 грн ціна для учасників “Agu-club”

Наразі товар відсутній

Доставка

Терміни доставки: 1 - 4 дні

Способи оплати: 1. Готівка 2. На картку ПриватБанку 3. На картку Монобанку 4. На рахунок Підприємства 5. Оплата частинами (Моно Банк) 6. Онлайн оплата 7. Оплата готівкою при отриманні

Замовлення до 1000 грн. відправляємо за передоплатою. Вартість доставки за тарифами перевізника. Вартість післяплати 20грн. + 2% від суми

Терміни доставки: 1 - 3 дні

Способи оплати: 1. Готівка (при замовленні від 500 грн) 2. На картку ПриватБанку 3. На картку Монобанку 4. На рахунок Підприємства 5. Оплата частинами (Моно Банк) 6. Онлайн оплата

Інформація

Краще видалення зубного нальоту*в порівнянні із звичайною зубною щіткою.'- Клінічно доведене, що електрична зубна щітка Oral - B Vitality чудово чистить зуби в порівнянні із звичайною мануальною зубною щіткою.

- Професійно розроблений дизайн голівки Sensitive Clean призначений для чутливих зубів і ясен.

Технологія поворотно-обертальних рухів "2D" в режимі чутливого чищення дозволяє видаляти зубний наліт краще, ніж мануальна зубна щітка, навіть на чутливих ділянках порожнини рота. Зручний таймер допомагає вам чистити зуби рекомендовані стоматологом 2 хвилини.

- Заснований в 1950 році в Каліфорнії, бренд Oral - B надає чудові продукти для догляду за порожниною рота. Спільно з Braun Oral - B робить в Німеччині електричні зубні щітки упродовж більше 50 років, постійно удосконалюючи свої технології. Oral - B - марка зубних щіток №1, рекомендована більшістю стоматологів світу!* (* за даними дослідження, проведеного в 2011-2012 році агентством Attitude Measurement Corporation серед репрезентативної вибірки стоматологів.)

- Основне завдання зубної щітки - дбайливе і ефективне очищення зубів щодня. Саме тому технологія 2D Cleaning Action з поворотно-обертальними рухами видаляє наліт краще, ніж звичайна зубна щітка, а закруглені кінчики щетин забезпечують безпеку застосування.

Комплектація: електрична акумуляторна зубна щітка(1 шт.), насадка для щітки Sensitive(1 шт.), зарядний пристрій(1 шт) .- Блакитних щетин Indicator обеспечиются наполовину, сигналізуючи про необхідність заміни насадки(щоб постійно отримувати чудовий результат, міняти насадку рекомендується в середньому раз в 3 місяці). Перейдіть на новий рівень чищення за 2 хвилини!

Як користуватися електричною зубною щіткою? Змочіть змінну насадку і нанесіть зубну пасту. Помістіть зубну щітку в рот і включіть її. Повільно переміщайте насадку від зуба до зуба. Утримуйте зубну щітку нерухомо впродовж декількох секунд, перш ніж перейти до наступного зуба. Поверхню зубів спочатку очищайте із зовнішнього боку, потім з внутрішньої, і в завершенні з жувальною.

Час від часу перевіряйте дріт на предмет ушкоджень. Якщо дріт пошкоджений, віднесіть зарядний пристрій в сервісний центр Oral - B Braun.

Ніколи не використайте пошкоджений або несправний зарядний пристрій. Не призначено для дітей у віці до трьох років.

Цей прилад не призначений для використання дітьми або особами з обмеженими фізичними, сенсорними або психічними можливостями, якщо вони не знаходяться під наглядом особи, що відповідає за їх безпеку. Ми рекомендуємо зберігати прилад в недоступному для дітей місці. Наглядайте за дітьми воВремя використання приладу і не дозволяйте їм грати з ним. Якщо прилад упускали на підлогу, перед наступним використанням заміните насадку, навіть за відсутності помітних ушкоджень. Не поміщайте і не бережіть зарядний пристрій в місці, де воно може впасти, опинитися у ванні або в раковині. Не поміщайте зарядний пристрій у воду або іншу рідину. Не чіпайте зарядний пристрій, що впав у воду. Негайно відключите його. Не модифікуйте і не ремонтуйте пристрій. Це може привести до займання, удару струмом або травмі. Проконсультуйтеся з продавцем з питань ремонту або зв'яжіться з сервісним центром Oral - B Braun.

Не розбирайте пристрій, окрім випадків утилізації акумулятора. При витяганні акумулятора для утилізації дотримуйтеся обережності, щоб не замкнути позитивні(+) і негативні(-) клеми. Не вставляйте сторонні предмети у будь-які роз'єми приладу / зарядного пристрою. Не торкайтеся до роз'єму живлення вологими руками. Це може привести до удару струмом. При відключенні від мережі завжди тримаєтеся за роз'єм живлення, а не дріт. Використайте цей пристрій тільки за призначенням. Не використайте аксесуари / змінні насадки, не рекомендовані виробником.

Якщо ви проходите курс лікування будь-якого захворювання порожнини рота, перед використанням щітки проконсультуйтеся зі своїм стоматологом.

Відгуки

Еще никто не написал отзыв про этот товар.

Будьте первым!

Якщо Ви хочете залишити коментар, будь ласка, 

авторизируйтесь

Схожі товари