• Все про товар
  • Опис
  • Схожі товари

Код: 2653

Oral - B. Електрична зубна щітка ORAL - B BRAUN Stage Power-Incredibles(202653)

Ціна по запиту
Наразі товар відсутній

Доставка

Терміни доставки: 1 - 4 дні

Способи оплати: 1. Готівка 2. На картку ПриватБанку 3. На картку Монобанку 4. На рахунок Підприємства 5. Оплата частинами (Моно Банк) 6. Онлайн оплата 7. Оплата готівкою при отриманні

Замовлення до 1000 грн. відправляємо за передоплатою. Вартість доставки за тарифами перевізника. Вартість післяплати 20грн. + 2% від суми

Терміни доставки: 1 - 3 дні

Способи оплати: 1. Готівка (при замовленні від 500 грн) 2. На картку ПриватБанку 3. На картку Монобанку 4. На рахунок Підприємства 5. Оплата частинами (Моно Банк) 6. Онлайн оплата

Інформація

Технологія 2D Action
Голівка електричної зубної щітки Oral - B Stages Power Kids із зображеннями героїв мультфільму "Суперсімейка" здійснює поворотно-обертальні рухи і забезпечує чудовий результат чищення, а також допомагає дітям отримувати задоволення від процесу чищення зубів.
Щітка здійснює 7000 поворотно-обертальних рухів в хвилину, що дає чудовий результат.

Спеціально розроблено для дітей
Голівка щітки оснащена екстрам'якими щетинами забезпечує чудовий результат чищення, облегчет процес навчання дитини правильному і безпечному чищенню зубів.
Її конструкція ідеально підходить для дітей у віці від 3-х років, оскільки вона розроблена з урахуванням розміру порожнини рота дитини, забезпечуючи дбайливе, але ефективне очищення зубів.

Потужний акумулятор
Потужна і надійна акумуляторна батарея вбудована в ручку щітки і запускає захоплюючу процедуру чищення відразу після натиснення на кнопку включення. Електрична зубна щітка працює до п'яти днів без заряджання(при чищенні зубів 2 рази в день).

Додаток Disney MagicTimer від Oral - B
Додаток Disney MagicTimer від Oral - B з улюбленими героями Disney - унікальне рішення, яке допоможе вашій дитині чистити зуби довше і якісніше.
90% дітей збільшили тривалість чищення зубів після того, як почали використати це застосування.
Придбайте зубну щітку Oral - B Stages, завантажте додаток Disney MagicTimer, відскануйте зубну щітку за допомогою вашого мобільного пристрою, і улюблені герої оживуть.

Країна-виробник товару
Німеччина
Кількість режимів
1
Режими чищення
Дбайлива
Тип
Зубна щітка
Регулювання натиску струменя
Ні
Датчик сили натиску
Ні
Категорія
Для дітей
Насадки
1
Живлення
Акумулятор
Технологія чищення
Поворотно-обертальна



Відгуки

Еще никто не написал отзыв про этот товар.

Будьте первым!

Якщо Ви хочете залишити коментар, будь ласка, 

авторизируйтесь

Схожі товари