• Все про товар
  • Опис
  • Характеристики
  • Схожі товари

Код: 2266.70.84

Котушка Baitrunner X - Aero 8000 RA 6+1BB(2266.70.84)

Наразі товар відсутній

Доставка

Терміни доставки: 1 - 4 дні

Способи оплати: 1. Готівка 2. На картку ПриватБанку 3. На картку Монобанку 4. На рахунок Підприємства 5. Оплата частинами (Моно Банк) 6. Онлайн оплата 7. Оплата готівкою при отриманні

Замовлення до 1000 грн. відправляємо за передоплатою. Вартість доставки за тарифами перевізника. Вартість післяплати 20грн. + 2% від суми

Терміни доставки: 1 - 3 дні

Способи оплати: 1. Готівка (при замовленні від 500 грн) 2. На картку ПриватБанку 3. На картку Монобанку 4. На рахунок Підприємства 5. Оплата частинами (Моно Банк) 6. Онлайн оплата

Інформація

Котушка Shimano Baitrunner X Aero - модель 2015 року для лову коропа була високо оцінена експертами карпятниками. Завдяки новій шпулі концепту X - Aero дальність занедбаності істотно збільшилася. Ця котушка є вершиною класичної лінійки Shimano Baitrunner. Основними технічними особливостями бейтраннера є технологія X Aero Wrap II, завдяки якій досягається найкраще укладання волосіні. Котушка виконана в класичному чорному кольорі, укомплектована одинарним руків'ям і додатковою металевою шпулею. Не можна не відмітити оновлену кліпсу(XGT - 7) для волосіні на шпулі, яка спеціально зроблена так, щоб не пошкодити волосінь. Shimano Baitrunner X - Aero - це кращий класичний бэйтраннер з найсучаснішими технологіями. Модельний ряд представлений трьома типоразмерами: 6000, 8000 і 10000. Дві останні моделі по побажаннях експертів були оснащені одинарним руків'ям. У комплекті з котушкою поставляється додаткова алюмінієва шпуля(CF Aluminium).

Технології:

Aero Wrap II - система черв'ячно-шестерінчастого механізму із спеціальним модулем для створення оптимальної швидкості коливання. Близькі паралельні витки в комбінації з 2-х швидкісною системою коливання шпулі гарантують точнішу і дальшу занедбаність приманки. Забезпечують прекрасне рівномірне укладання волосіні і плетеного шнура(нитки), що у свою чергу виключає втрату енергії при занедбаності. Aero Wrap II вважається однією з самих кращих систем укладання волосіні у світі.

S A - RB. Стійкі до корозії кулькові підшипники з додатковим захисним екраном для підвищення захисту від піску, солі і пилу. Підшипники S A - RB використовуються в котушках, призначених для роботи в умовах солоної води.

AR - C Spool. Шпулі Shimano AR - C патентовані шпулі з похилою губою шпулі. Дизайн і форма дозволяє волосіні покидати шпулю з найменшим тертям і в менших за розміром кільцях, що веде до дальшої і акуратнішої занедбаності. Доведено випробуваннями, що шпулі AR - C при використанні плетених шнурів або волосіней зменшують провис і кількість вітрових вузлів. Використання шпулі AR - C тепер є стандартом майже на усіх котушках Shimano.

Power Roller. Спеціальна конструкція ролика лескоукладывателя Shimano значно знижує перекручення волосіні(плетених шнурів) під час її вимотування.

Super Stopper II зменшує зворотний рух і вільний хід ручки, коли котушка встановлена на антиреверс.

CF Spool. Шпулі зроблені з алюмінієвих сплавів методом холодного кування, завдяки чому створюються легкі шпулі підвищеної структурної твердості, стійкіші до зносу.

Dyna - Balance зменшує вібрацію котушки і дозволяє виконувати плавну роботу.

Floating Shaft II. Область терния ротора і штока - найуразливіший вузол більшості безінерційних котушок. Конструктори Shimano розмістили підшипники по краях штока, виключивши зайвий контакт поверхонь, що труться.

Easy Maintenance. "Легке обслуговування" це невеликий порт для мастила, який дозволяє змащувати внутрішні робочі частини котушки спеціальним мастилом Shimano. Багато останніх котушок Shimano мають можливість мастила ролика лесоукладчика.

Free Spool. Система дозволяє регулювати рибалці зусилля "вільної шпулі" тоді як фрикціон включений.

Особливості:

- Shielded A - RB Bearings;- Single Handle;- Hybrid Frame;- Aero Wrap II;- Maintanance Port;- Dyna - Balance;- Power Roller;- AR - C Spool;- Super Stopper II;- Floating Shaft II;

Характеристики
Країна реєстрації бренду: Японія

Відгуки

Еще никто не написал отзыв про этот товар.

Будьте первым!

Якщо Ви хочете залишити коментар, будь ласка, 

авторизируйтесь