• Все про товар
  • Опис
  • Характеристики
  • Схожі товари

Код: 4100150945

Велосипед SEET HardNine 6.0 22 - G XT 29", рама M, титан-бронза-черный, 2020(4054624099038)

Ціна по запиту
Наразі товар відсутній

Доставка

Терміни доставки: 1 - 4 дні

Способи оплати: 1. Готівка 2. На картку ПриватБанку 3. На картку Монобанку 4. На рахунок Підприємства 5. Оплата частинами (Моно Банк) 6. Онлайн оплата 7. Оплата готівкою при отриманні

Замовлення до 1000 грн. відправляємо за передоплатою. Вартість доставки за тарифами перевізника. Вартість післяплати 20грн. + 2% від суми

Терміни доставки: 1 - 3 дні

Способи оплати: 1. Готівка (при замовленні від 500 грн) 2. На картку ПриватБанку 3. На картку Монобанку 4. На рахунок Підприємства 5. Оплата частинами (Моно Банк) 6. Онлайн оплата

Інформація

Haibike SEET HardSeven 3.5 Street - велосипед в повній комплектації, яка відповідає усім вимогам для пересування як по місту так і по заміській місцевості. Є більше вдосконаленою моделлю серії, оскільки обладнана амортизаційною вилкою, трансмісією і гальмами більш високого класу.

Трансмісія Shimano Acera міцніша і довговічніша, забезпечує надійне і точне перемикання передач. Амортизаційна вилка Suntour у відмінності від більше бюджетної версії, оснащена гідравлічним локаутом, він дозволяє блокувати хід пружини, тим самим зробивши посадку жоще. Такий підхід дозволить Вам їхати по рівній трасі без втрати енергії внаслідок розгойдування підвіски.

Двопоршневі дискові гідравлічні гальма потужніші чим механіка, вони дозволяють ефективніше гальмувати на високій швидкості. Гідравліка також не потребує постійного обслуговування, оскільки уся система закритого типу, внаслідок чого менше схильна до зносу.

Надійна алюмінієва рама стійка до корозії і високих навантажень, має внутрішні канали для проводки кабелів компонентів, що захищає їх від зносу і забезпечує кращу эргономичность байку.

Додатково велосипед обладнаний динамо втулкою, від якої живить передня фара, здатна видавати максимальну потужність світла в 20 люмен. Таку фару буде досить щоб доїхати додому по темряві, або пересуватися по освітленому місту вечірньої пори. Заднє габаритне світло гарантує помітність в темний час доби тим самим підвищуючи Вашу безпеку.

Haibike SEET HardSeven 3.5 Street має колеса діаметром 27,5 дюймів, що надають велосипеду баланс між високою швидкістю і міцністю. Такі колеса дозволяють їздити із зручністю як по рівній дорозі так і по пересіченій місцевості, а амортизаційна вилка поглине базові нерівності, гарантуючи більш високу плавність їзди.

Для підвищення комфорту на SEET HardSeven 3.5 Street встановлені крила, що захищають Вас від бризок з мокрої дороги, і підніжка, що дозволяє припаркувати транспорт там де Вам це знадобиться.

Характеристики
Тип: Гірські

Відгуки

Еще никто не написал отзыв про этот товар.

Будьте первым!

Якщо Ви хочете залишити коментар, будь ласка, 

авторизируйтесь

Схожі товари