• Все про товар
  • Опис
  • Схожі товари

Код: 520000173

АВТОКРІСЛО ATON 5 / SOHO GREY MID GREY арт.520000173

Наразі товар відсутній

Доставка

Терміни доставки: 1 - 4 дні

Способи оплати: 1. Готівка 2. На картку ПриватБанку 3. На картку Монобанку 4. На рахунок Підприємства 5. Оплата частинами (Моно Банк) 6. Онлайн оплата 7. Оплата готівкою при отриманні

Замовлення до 1000 грн. відправляємо за передоплатою. Вартість доставки за тарифами перевізника. Вартість післяплати 20грн. + 2% від суми

Терміни доставки: 1 - 3 дні

Способи оплати: 1. Готівка (при замовленні від 500 грн) 2. На картку ПриватБанку 3. На картку Монобанку 4. На рахунок Підприємства 5. Оплата частинами (Моно Банк) 6. Онлайн оплата

Інформація

Aton 5 - це автокрісло відомого бренду Cybex, яке завоювало серця батьків у всьому світі завдяки багаторічному досвіду і турботі про якість пропонованої продукції.
Безпека сидіння була підтверджена випробуваннями ADAC, в яких він отримав дуже добрий результат.
Сидіння має безліч рішень і систем, які орієнтовані на безпеку вашої дитини, зберігаючи при цьому комфорт на високому рівні.
Aton 5 сумісний з основами Cybex Base 2 і Base 2(продаються окремо), які додатково підвищують стійкість при русі і полегшують кріплення сидіння до автомобіля.
Cybex Aton 5 - відмінний компаньйон в кожній поїздці - великий і маленький!
ХАРАКТЕРНІ ОСОБЛИВОСТІ
Безпека підтверджена випробуваннями

"Атон-5" отримав дуже добрі результати в тестах, проведених міжнародними організаціями по перевірці безпеки продуктів для дітей. XXL стенд:

Великий, незалежний, збагачений фільтром UPV50 + і такий, що має до 4 рівнів регулювання - усі ці функції сприяють оптимальному захисту від шкідливих сонячних променів. Регульований підголовник:

Підголовник інтегрований з ременями і вставкою, його можна відрегулювати в 8 положеннях - він оснащений цими функціями, забезпечує високий захист у разі бічного удару. Висота бретелей і підголовника регулюється одночасно, а м'яка вставка не лише зручна і гарантує положення дитини в ергономічному положенні, але і дозволяє регулювати висоту тазу дитини. Система бічного захисту :

Це додатковий захист при бічному ударі. Система захисту від бічного удару(LSP) поглинає сили, що діють на дитину під час зіткнення, захищаючи голову і плечі. В той же час, кінетична енергія тіла, генерована під час удару, поглинається на ранній стадії, і голова дитини залишається у безпечному положенні. Ремені безпеки :

Нова 8-ступінчаста і інтегрована система ременів є компонентом, що забезпечує чудовий захист у разі бічного удару. Ремені у формі букви Y забезпечують комфорт і безпеку, особливо для маленьких дітей. Висота ременів автоматично регулюється по висоті підголовника. М'яка вставка перенесення для дитини, також пов'язана з підголовником, може бути легко пристосована до тулуба дитини. Знімна перехідна вставка:

Розроблений для забезпечення максимально можливого положення лежачи, що запобігає нахилу голови вперед і знижує ризик задухи, а механізм регулювання пропонує більшим дітям більше місця і більший комфорт під час їзди. М'яка устілка:

Він забезпечує комфорт на вищому рівні, а його довжина і висота регулюються разом з підголовником - Атон 5 росте разом з дитиною! Тверда оболонка:

Оболонка сидіння захищає від бічного удару - вона ​​поглинає усю енергію, що виникає в результаті удару. Монтаж Isofix :

Нині це найбезпечніша система кріплення автомобільних сидінь. Стабільність водіння додатково підвищується завдяки використанню стабілізуючої ніжки. Туристична система:

Сидіння має стандартні роз'єми Maxi Cosi, тому його можна встановлювати на рами колясок багатьох марок - як іноземних, так і польських.

Характеристики

вага
4,8 кг
розміри
64 х 43 х 39 см
пральня
Оббивка можна стирати при 30 °

Відгуки

Еще никто не написал отзыв про этот товар.

Будьте первым!

Якщо Ви хочете залишити коментар, будь ласка, 

авторизируйтесь

Схожі товари