• Все про товар
  • Опис
  • Схожі товари

Код: 518000813

Автокрісло Sirona Z i - Size Passion Pink purple PU1(4058511247427)

Наразі товар відсутній

Доставка

Терміни доставки: 1 - 4 дні

Способи оплати: 1. Готівка 2. На картку ПриватБанку 3. На картку Монобанку 4. На рахунок Підприємства 5. Оплата частинами (Моно Банк) 6. Онлайн оплата 7. Оплата готівкою при отриманні

Замовлення до 1000 грн. відправляємо за передоплатою. Вартість доставки за тарифами перевізника. Вартість післяплати 20грн. + 2% від суми

Терміни доставки: 1 - 3 дні

Способи оплати: 1. Готівка (при замовленні від 500 грн) 2. На картку ПриватБанку 3. На картку Монобанку 4. На рахунок Підприємства 5. Оплата частинами (Моно Банк) 6. Онлайн оплата

Інформація

Дитяче автомобільне крісло Cybex Sirona Z i - Size(Passion Pink purple PU1 518000813) призначене для комфортного і безпечного перевезення малюка з самого народження і до 4 років(вікові групи 0+/1: зростання 45-105 см, вага до 18 кг).
Крісло встановлюється тільки за допомогою спеціальної бази Base Z(отримується окремо), сумісної з автомобільними петлями Isofix. База значно спрощує установку крісла, а регульована опорна ніжка додає додаткової жорсткості.
Завдяки особливій системі кріплення чаші до бази Driving Direction Control(D.D.C.), автокрісло обертається на 360 градусів, що робить набагато зручною посадку/висадку малюка і дозволяє встановлювати його в двох напрямах:
- проти ходу руху авто - для малюків зростанням до 76 см В цьому положенні ризик травмування при ударах знижується на 80%;
- за ходом руху - для зростання 76-105 см Спеціальна технологічна розробка ER - Tech захищає від лобових зіткнень, коли дитина розташована лицем до передніх сидінь, і знижує навантаження на шию на 20%.
Завдяки регульованому по висоті підголовнику(12 позицій) і можливість змінювати кут нахилу спинки(5 позицій), крісло ідеально підлаштовується під зростання і потреби маленького пасажира.
Cybex Sirona Z i - Size має міцний цілісний каркас з глибокими м'якими бортами, посилений системою телескопічного бічного і лобового захисту L.S.P., яка поглинає удари і знижує їх силу на 25%, надійно оберігаючи голову і тіло дитини від травм.
Дитина надійно фіксується усередині за допомогою вбудованих 5-точковых ременів безпеки з магнітними клямками і захистом від випадкового розкриття. Спеціальні широкі м'які накладки на плечах попереджають здавлення і натирання ніжної шкіри.
Розміри крісла складають 71,5х67х43 см, вагу - 15 кг


Відгуки

Еще никто не написал отзыв про этот товар.

Будьте первым!

Якщо Ви хочете залишити коментар, будь ласка, 

авторизируйтесь

Схожі товари