• Все про товар
  • Опис
  • Схожі товари

Код: STEM07

Конструктор серії STEM - Закони Ньютона : інерція, рушійна сила, енергія(STEM07)

Наразі товар відсутній

Доставка

Терміни доставки: 1 - 4 дні

Способи оплати: 1. Готівка 2. На картку ПриватБанку 3. На картку Монобанку 4. На рахунок Підприємства 5. Оплата частинами (Моно Банк) 6. Онлайн оплата 7. Оплата готівкою при отриманні

Замовлення до 1000 грн. відправляємо за передоплатою. Вартість доставки за тарифами перевізника. Вартість післяплати 20грн. + 2% від суми

Терміни доставки: 1 - 3 дні

Способи оплати: 1. Готівка (при замовленні від 500 грн) 2. На картку ПриватБанку 3. На картку Монобанку 4. На рахунок Підприємства 5. Оплата частинами (Моно Банк) 6. Онлайн оплата

Інформація

Мета STEM- освіти - Science(наука), Technology(технології), Engineering(інженерія), Mathematics(математика) - це надання учням необхідних умінь, знань і досвіду, для того, щоб мати можливість впоратися з технологічними викликами майбутнього.

Сучасні педагогічні теорії пропонують з'єднати вивчення інженерії з усіма іншими дисциплінами, починаючи з початкового рівня.

Серія DISCOVERING STEM(ВІДКРИВАЮЧИ STEM) пропонує практичні рішення усіх цих завдань освіти, допомагаючи учителеві залучити учнів до STEM- дисципліні веселим, захоплюючим і цікавим шляхом!

Освітні набори також ідеальні в якості інструменту домашнього вивчення.

Цей конструктор дозволяє дізнатися все про Закони Ньютона, які є основою класичної механіки і навіть зараз описують більшість щоденних ситуацій. Експериментуйте з кінетичною і потенційною енергією для того, щоб відкрити особливості енергії і шляху її трансформації з одного виду в інший.

Набор складається з 121 деталі за допомогою яких можна сконструювати 8 робочих моделей, таких як катапульта, гравітаційний вентилятор, автомобіль для зіткнень, кабіна, що рухається, літак з кулею і автомобіль для перегонів.

Легку і зрозумілу інструкцію по створенню усіх моделей, а також посібник з вправами можна знайти в наборі або викачати з інтернет-сайту виробника.

Відгуки

Еще никто не написал отзыв про этот товар.

Будьте первым!

Якщо Ви хочете залишити коментар, будь ласка, 

авторизируйтесь

Схожі товари