• Все про товар
  • Опис
  • Схожі товари

Код: 67015

Сміттєвоз Гігант Фермер(67015)

Наразі товар відсутній

Доставка

Терміни доставки: 1 - 4 дні

Способи оплати: 1. Готівка 2. На картку ПриватБанку 3. На картку Монобанку 4. На рахунок Підприємства 5. Оплата частинами (Моно Банк) 6. Онлайн оплата 7. Оплата готівкою при отриманні

Замовлення до 1000 грн. відправляємо за передоплатою. Вартість доставки за тарифами перевізника. Вартість післяплати 20грн. + 2% від суми

Терміни доставки: 1 - 3 дні

Способи оплати: 1. Готівка (при замовленні від 500 грн) 2. На картку ПриватБанку 3. На картку Монобанку 4. На рахунок Підприємства 5. Оплата частинами (Моно Банк) 6. Онлайн оплата

Інформація

Вражаючий розмірами і міцністю функціональний сміттєвоз відомої польської компанії Wader безперечно сподобається маленьким любителям більше масштабних машин. Серія Wader Gigant об'єднує декілька моделей машин, основними характеристиками яких є великі розміри і здатність витримувати великі навантаження.

  • Зокрема, цей сміттєвоз витримує вагу до 50 кілограмів. Тобто, дитина може і сам кататися на машині, сидячи на кабіні або кузові-баку, тримаючись за ручку згори машини і відштовхуючись ногами. Таким чином, машина паралельно служить і каталкой-толокаром.

У комплект із сміттєвозом входить також сміттєвий бак з відкидною кришкою. Бак встановлюється на спеціальну підніжку ззаду машини і за допомогою важеля його вміст через кришку, що відкривається, перевертається всередину вантажного бака.

Розміри сміттєвозу Wader Gigant 67015:

  • довжина - 64 см,
  • ш - 35 см,
  • висота - 39 см

Машина виготовлена з високоміцного пластика, що дозволяє зберігати її навіть на вулиці. Погодні умови(тривала дія низької або високої температури, опади, вітер, пил) не чинять дії на споживчі властивості машини або її зовнішній вигляд. Фарби не вигорають на сонці і не вимиваються осіданнями.

  • Іграшка легко очищається водою, при необхідності - з додаванням неагресивних миючих засобів.

Усі іграшки фірми Wader сертифіковані в Україні і їх якість відповідає вимогам, які вітчизняне законодавство пред'являє продукції дитячого призначення. Втім, якість іграшок Wader вже давно стала візитною карткою продукції цього бренду. Іграшки Wader міцні, надійні і безпечні.

Країна виробник: Польща
Розміри: 39 x 35 x 65

Відгуки

Еще никто не написал отзыв про этот товар.

Будьте первым!

Якщо Ви хочете залишити коментар, будь ласка, 

авторизируйтесь

Схожі товари