• Все про товар
  • Опис
  • Схожі товари

Код: 413273

Шампунь для волосся "Дігтярний" 250 мл(4820026413273)

Наразі товар відсутній

Доставка

Терміни доставки: 1 - 4 дні

Способи оплати: 1. Готівка 2. На картку ПриватБанку 3. На картку Монобанку 4. На рахунок Підприємства 5. Оплата частинами (Моно Банк) 6. Онлайн оплата 7. Оплата готівкою при отриманні

Замовлення до 1000 грн. відправляємо за передоплатою. Вартість доставки за тарифами перевізника. Вартість післяплати 20грн. + 2% від суми

Терміни доставки: 1 - 3 дні

Способи оплати: 1. Готівка (при замовленні від 500 грн) 2. На картку ПриватБанку 3. На картку Монобанку 4. На рахунок Підприємства 5. Оплата частинами (Моно Банк) 6. Онлайн оплата

Інформація

Невская косметика - це найбільший російський виробник косметики майже з двохсотрічною історією. Більше 50 видів косметичних виробів робляться на основі натуральних компонентів. Популярність і восстребованность продукції компанії пояснюється високою якістю і доступними цінами. Завдяки постійному вдосконаленню технологій виробництва, ретельному відбору сировини, використанню сучасних наукових розробок Невская косметика упродовж багатьох десятиліть займає лідируючі позиції серед виробників косметики і побутової хімії і займаючи перші місця на російських і міжнародних конкурсах і виставках.

Шампунь для волосся дігтярний дбайливо очищає волосся і шкіру голови. Надає волоссю об'єм, робить їх більше слухняними і м'якими, полегшує розчісування. Зменшує ризик появи лупи, лущення і неприємного свербежу. Не містить штучних ароматів і барвників.

Активні компоненти:

  • Натуральний березовий дьоготь - має сильну поновлюючу, антисептичну, протипаразитарну, підсушуючу, протизапальну, заспокійливу дію.
  • Кондиціонуюча добавка - полегшує розчісування волосся, надає об'єм, робить волосся більше слухняним і м'яким.

Спосіб застосування : невелику кількість шампуню нанесіть на вологе волосся і шкіру голови, вспеньте, злегка помасажуйте і промийте теплою водою.

Склад: Aqua, Ammonium Lauryl Sulfate, Sodium Laureth Sulfate, Cocamide DEA, Cocamidopropyl Betaine, Sodium Chloride, Betula Tar, Polyquaternium - 10, Citric Acid, Methylchloroisothiazolinone, Methylisothiazolinone.

Відгуки

Еще никто не написал отзыв про этот товар.

Будьте первым!

Якщо Ви хочете залишити коментар, будь ласка, 

авторизируйтесь

Схожі товари