• Все про товар
  • Опис
  • Схожі товари

Код: 6037

Спортивний куточок "Карусель 2-240"

4 280,00 грн

4 151,00 грн*3957.6 грн ціна для учасників “Agu-club”

Оплата частинами
4 платежа
Оплата частинами
4 платежа

Доставка

Терміни доставки: 1 - 4 дні

Способи оплати: 1. Готівка 2. На картку ПриватБанку 3. На картку Монобанку 4. На рахунок Підприємства 5. Оплата частинами (Моно Банк) 6. Онлайн оплата 7. Оплата готівкою при отриманні

Замовлення до 1000 грн. відправляємо за передоплатою. Вартість доставки за тарифами перевізника. Вартість післяплати 20грн. + 2% від суми

Терміни доставки: 1 - 3 дні

Способи оплати: 1. Готівка (при замовленні від 500 грн) 2. На картку ПриватБанку 3. На картку Монобанку 4. На рахунок Підприємства 5. Оплата частинами (Моно Банк) 6. Онлайн оплата

Інформація

Характеристики Спортивний куточок "Карусель 2-240"

Висота240 см
Ширина80 см
МатеріалСосна
ПерекладиниБук
Допустимі навантаження на спортуголок120 кг
Гімнастичні кільцяПластик
Вес товару25 кг
Гарантія12 місяців
КолірФіолетовий
ВиробникSportBaby

Опис Спортивний куточок "Карусель 2-240"

Спортивний куточок "Карусель 2-240" - яскравий сучасний тренажер для усієї сім'ї.
Його основа - класична шведська стінка, оснащена універсальним навісним устаткуванням, яке допоможе розвинути координацію рухів, зміцнити різні групи м'язів, виробити правильну осанку і різноманітити дозвілля ваших дітей.
Корисний для здоров'я і хорошого самопочуття і масаж стоп і долонь, який отримають юні спортсмени, деручись по дерев'яних перекладинах. Малюки при цьому зможуть швидше навчитися рахувати, а діти старші - розвинути гнучкість і спритність.
Висота цього тренажера складає 240 см, так що він прекрасно підійде для квартири з високими стелями. А наявність додаткового упору дозволить займатися на нім не лише маленьким, але і дорослим членам сім'ї.
Компактний і барвистий спортивний куточок "Карусель 2-240" займе зовсім небагато місця у вашому будинку, зате ефект від його придбання буде просто приголомшливим!
Вікова категорія
Спортивний куточок "Карусель 2-240" не має вікових обмежень і підходить для спортивного зайняття і тренувань дорослих і дітей старше за 2-і роки.
Відповідність Госту
Виріб розроблений і виконаний відповідно до високих європейських стандартів і вимогам Госту на власному устаткуванні компанії "SportBaby".
Спортивний куточок "Карусель 2-240" успішно пройшов усі необхідні випробування і відповідає високим вимогам міжнародної сертифікації ЦЕ і TUV.
Допустимі навантаження
Спортивний куточок "Карусель 2-240" розрахований на навантаження до 120 кілограм, а його навісне устаткування - до 80 кілограм.
Використовувані матеріали
Ця модель виготовлена з натурального дерева твердих порід, вирощеного в екологічно чистих областях України.
Її бічні стійки виготовлені з сосни, а перекладини з буку. Висока якість, надійність і довговічність виробу гарантує контроль на кожному етапі виробництва - сушці, обробці і шліфовці.
А додатковий захист від вологи і руйнувань спортивному куточку "Карусель 2-240" забезпечує покриття високоякісною сертифікованою фарбою без запаху, яка надає йому нарядному барвистому вигляду.
Комплектація спортивного куточка
У комплектацію спортивного куточка "Карусель 2-240" входять:
шведська стінка;
турнік з додатковим упором;
мотузяні сходи;
кільця;
канат;
трапеція;
кріпильні елементи.
Модель кріпиться безпосередньо до стіни.
Для безпеки дітей під час зайняття, рекомендується додаткове використання гімнастичного мату.
Транспортування
При самовивезенні спортивного куточка "Карусель 2-240" враховуйте його довжину(240 см) і передбачте замовлення відповідного транспорту.
Для захисту виробу під час транспортування, усі його деталі ретельно упаковані в гофрокартон.

Відгуки

Еще никто не написал отзыв про этот товар.

Будьте первым!

Якщо Ви хочете залишити коментар, будь ласка, 

авторизируйтесь

Схожі товари