• Все про товар
  • Опис
  • Характеристики
  • Схожі товари

Код:

Пустушка з природним рухом соска, 6+ міс.(5790MAC)

Ціна по запиту
Наразі товар відсутній

Доставка

Терміни доставки: 1 - 4 дні

Способи оплати: 1. Готівка 2. На картку ПриватБанку 3. На картку Монобанку 4. На рахунок Підприємства 5. Оплата частинами (Моно Банк) 6. Онлайн оплата 7. Оплата готівкою при отриманні

Замовлення до 1000 грн. відправляємо за передоплатою. Вартість доставки за тарифами перевізника. Вартість післяплати 20грн. + 2% від суми

Терміни доставки: 1 - 3 дні

Способи оплати: 1. Готівка (при замовленні від 500 грн) 2. На картку ПриватБанку 3. На картку Монобанку 4. На рахунок Підприємства 5. Оплата частинами (Моно Банк) 6. Онлайн оплата

Інформація
  • Пустушки дитячі, які повністю імітують мамині груди, просто унікальні. Компанія виробник ТМ Nuby пропонує цілу лінійку подібних натуральних сосочок, які не лише формою нагадують мамин сосок, але і уміють рухатися також, як груди під час годування.
    Пустушка "вишня" з природним природним рухом - це усвідомлений вибір безлічі батьків у всьому світі. Малюк задоволений і спокійний, коли смоктальний інстинкт належним чином задовольняється. Основа пустушки вільно рухається за рахунок того, що немає кріплення біля основи соска. Гнучкість і природний рух соска повністю імітує мамині груди. Ідеальна пустушка для використання під час грудного годування.
    Повітряна система.
    Для того, щоб навколо рота не виникало мокроти, придумана система вентиляції. У конструкції соски передбачені отвори для попадання повітря.
    Масаж.
    Це багатофункціональні пустушки, які не лише затишно сосутся, але ще і роблять в цей час спеціальний масаж ясен для полегшення прорезывания зубок. Біля основи соска є запатентовані шишечки "нубики", які допоможуть впоратися зі свербежем і роздратуванням. Болю не буде! Ура!
    Відхід: Мити і кип'ятити пустушку перед першим використанням. Регулярно мити в гарячій мильній воді і потім ретельно промивати під чистою водою. Не можна поміщати пустушку в паровий стерилізатор і в посудомийну машину.
    В цілях безпеки не прив'язуйте пустушку до шиї дитини. Для виявлення тріщин будь-яку пустушку слід перевірити шляхом витягування соска. Регулярно перевіряйте і замінюйте пустушку у тому випадку, якщо вона стає липкою, розтягнутою, на ній з'являються тріщини або виникають інші ознаки зносу.
    Пустушки виготовлені з безпечних нетоксичних матеріалів.
    Не містять Бісфенол А.
    Сертифіковано в Україні.
    Рекомендовані для малюків від 6 місяців.
    1шт в упаковці.
Характеристики
Стать: для хлопчиків
Тип: кругла
Матеріал: Силікон
Вік: 6 м+

Відгуки

Еще никто не написал отзыв про этот товар.

Будьте первым!

Якщо Ви хочете залишити коментар, будь ласка, 

авторизируйтесь

Схожі товари