• Все про товар
  • Опис
  • Схожі товари

Код: 5617

Гімалайська сіль. Плита Himalayan Chef з натуральної гімалайської рожевої солі для приготування 1 до

Ціна по запиту
Наразі товар відсутній

Доставка

Терміни доставки: 1 - 4 дні

Способи оплати: 1. Готівка 2. На картку ПриватБанку 3. На картку Монобанку 4. На рахунок Підприємства 5. Оплата частинами (Моно Банк) 6. Онлайн оплата 7. Оплата готівкою при отриманні

Замовлення до 1000 грн. відправляємо за передоплатою. Вартість доставки за тарифами перевізника. Вартість післяплати 20грн. + 2% від суми

Терміни доставки: 1 - 3 дні

Способи оплати: 1. Готівка (при замовленні від 500 грн) 2. На картку ПриватБанку 3. На картку Монобанку 4. На рахунок Підприємства 5. Оплата частинами (Моно Банк) 6. Онлайн оплата

Інформація

Himalayan Chef є першим виробником соляних ламп відповідно до специфікацій ISO : 9001-2000, ISO 1400-2004, C - TPAT, ROHS і HACCP, і високо підтримують афідевит для зеленого середовища. Himalayan Chef також входить в список ETL. З сучасним устаткуванням, незалежними відділами технологічного адміністрування і тестування.

Плита з гімалайської рожевої солі для приготування виготовлена ​​з 100% натуральної солі, яка добувається в Гімалаях. Без вибілювачів, консервантів і хімічних добавок.
Використовуються професійними шеф-кухарями у всьому світі!
Гімалайська сіль має натуральний рожевий колір і природно містить до 84 мінералів, необхідних для здоров'я кожної людини.
Товста соляна плита, яку можна розмістити на верхній частині плити або грилі для барбекю для приготування і підсмажування Ваших улюблених блюд.

Гімалайська плита для приготування блюд може ефективно утримувати температуру до 260 °С. Розігрівається за 17-20 хвилин.

Переваги для здоров'я: насичує організм мінералами і мікроелементами.

Склад: 100% натуральна гімалайська рожева сіль

Поживна(харчова) цінність: порція розміром 1/4 чайних ложки(1 г) містить:
Натрій 420 мг(17% DV)
Білок 0 г(0% DV)
Жири 0 г(0% DV)
Вуглеводи 0 г(0% DV)
Енергетична цінність: 0 ккал

Вес: 1 кг

Відгуки

Еще никто не написал отзыв про этот товар.

Будьте первым!

Якщо Ви хочете залишити коментар, будь ласка, 

авторизируйтесь