• Все про товар
  • Опис
  • Характеристики
  • Схожі товари

Код: GRAVASTARG5_BLK

Акустична система GravaStar Supernova, BT, 25ВТ, чорний (GRAVASTARG5_BLK)

Оплата частинами
4 платежа
Оплата частинами
4 платежа

Доставка

Терміни доставки: 1 - 4 дні

Способи оплати: 1. Готівка 2. На картку ПриватБанку 3. На картку Монобанку 4. На рахунок Підприємства 5. Оплата частинами (Моно Банк) 6. Онлайн оплата 7. Оплата готівкою при отриманні

Замовлення до 1000 грн. відправляємо за передоплатою. Вартість доставки за тарифами перевізника. Вартість післяплати 20грн. + 2% від суми

Терміни доставки: 1 - 3 дні

Способи оплати: 1. Готівка (при замовленні від 500 грн) 2. На картку ПриватБанку 3. На картку Монобанку 4. На рахунок Підприємства 5. Оплата частинами (Моно Банк) 6. Онлайн оплата

Інформація

СТВОРИТЬ АТМОСФЕРУ СВІТЛОМ НАДНОВОЇ

Вбудоване освітлення робить Supernova лампою для вашого простору. Додайте атмосферу вашій кімнаті за допомогою 3 різних режимів освітлення з 8 різними кольорами: режим динамічного освітлення, одноколірний режим (з доступними вісьмома різними кольорами) і режим освітлення для кемпінгу, призначений для імітації м’якого мерехтіння багаття, пропонуючи візуальне світло. досвід у поєднанні з обволікаючим звуком.

ВИГОТОВЛЕНО ІЗ ЦИНКОВОГО СПЛАВУ, ДОВГОВІЧНЕ

Supernova поєднує в собі ностальгію з надсучасним впливом наукової фантастики, використовуючи класичний дизайн ліхтаря. Завдяки твердому металевому корпусу, виготовленому зі сплаву цинку, привабливий дизайн Supernova також поглинає удари та падіння.

ПІДСИЛЬТЕ СВІЙ ДОСВІД СЛУХАННЯ

Supernova забезпечує потужне високоякісне звучання завдяки акустиці DSP. 3-дюймовий повнодіапазонний динамік і 0,5-дюймовий високочастотний динамік створюють глибокі баси, чисті середні та чіткі високі частоти. Завдяки адаптивній звуковій технології Supernova створює захоплюючий звук, завдяки якому ваша музика оживає.

НАПОВНЮЮЧИЙ БАС

Supernova забезпечує глибокі, вражаючі баси завдяки високопродуктивному динаміку. Маючи потужність 25 Вт, він виробляє багаті та динамічні низькі частоти, покращуючи кожен удар, дозволяючи користувачам відчути потужні баси, що заповнюють кімнату.


ЯКІСНЕ АУДІО

Завдяки точно налаштованому 0,5-дюймовому високочастотному динаміку Supernova пропонує чистий, деталізований звук із приголомшливою чіткістю для високоякісного та детального аудіо. Насолоджуйтеся кришталево чистим вокалом і кожною складною деталлю в музиці, завдяки чому кожен момент звучить неймовірно.

ПОДВОЮЙТЕ ПОТУЖНІСТЬ

Оживіть Supernova за допомогою стереопари. Просто підключіть дві колонки Supernova в одній кімнаті та насолоджуйтеся динамічним звуком, як ніколи раніше. Будьте готові посилити всі ваші улюблені мелодії та покращити враження від прослуховування: увімкніть музику, фільми та подкасти.

СУПЕРНОВИЙ ДОСВІД БУДЬ-ДЕ

Supernova постачається з ручкою, що робить його унікальним аксесуаром для подорожей, а його форма ліхтарика привносить веселий елемент у будь-яку екскурсію в кемпінгу, підвішуючи її в наметі або проводячи шлях пішохідними стежками. Завдяки часу використання 7 годин і великій відстані з’єднання Bluetooth 20 метрів, Supernova готова витримати як тривалу роботу, так і захоплюючі пригоди на природі.

Характеристики
Частотний діапазон: 20 - 20000
Чутливість: 86 дБ
Вага, кг: 1000 г
Додаткова інформація: вбудовані аудіоалгоритми DSP
потужність: 25 Вт
Матеріал корпуса: цинковий сплав
Ємність акумулятора, Вт/год: 3350 мАг
Комплектація: кабель AUX кабель для зарядки інструкція колонка тримач з аксесуарами
Час автономної роботи: 9 годин
Колір: Чорний
Вид: Портативна акустична система
Гарантія: 12 міс.

Відгуки

Еще никто не написал отзыв про этот товар.

Будьте первым!

Якщо Ви хочете залишити коментар, будь ласка, 

авторизируйтесь

Схожі товари