• Все про товар
  • Опис
  • Характеристики
  • Схожі товари

Код: B08-Pink

Біговел-самокат AEST B08 2 in 1 Pink (B08-Pink)

Наразі товар відсутній

Доставка

Терміни доставки: 1 - 4 дні

Способи оплати: 1. Готівка 2. На картку ПриватБанку 3. На картку Монобанку 4. На рахунок Підприємства 5. Оплата частинами (Моно Банк) 6. Онлайн оплата 7. Оплата готівкою при отриманні

Замовлення до 1000 грн. відправляємо за передоплатою. Вартість доставки за тарифами перевізника. Вартість післяплати 20грн. + 2% від суми

Терміни доставки: 1 - 3 дні

Способи оплати: 1. Готівка (при замовленні від 500 грн) 2. На картку ПриватБанку 3. На картку Монобанку 4. На рахунок Підприємства 5. Оплата частинами (Моно Банк) 6. Онлайн оплата

Інформація

Стильний, яскравий і зручний біговел-самокат — це те, від чого будь-яка дитина буде в захваті. Біговел-самокат учить дитину тримати рівновагу, концентрувати увагу, координувати рухи, відчувати швидкість. При тому що біговел-самокат здатний розвинути досить високу швидкість, малюк ніколи не впаде з нього, оскільки при найменшій небезпеці дитина інтуїтивно спирається ніжками об землю, вирівнюючи положення або гальмуючи.

Універсальна конструкція 2в1: Самокат і біговел в одному корпусі
Просто натисніть спеціальну кнопку та поверніть центральну стійку, і самокат перетвориться в біговел — просто, швидко, зручно!

Якісне виконання корпусу
Сталева основа корпусу в комбінації з пластиковими елементами роблять даний біговел-самокат міцним і легким. Крім того, дану модель дуже зручно транспортувати завдяки знімному керму, а регульовані сидіння і кермо дозволяють комфортно користуватися дітям зі зростом від 95 см до 125 см (3-5 років).

Зручність на висоті
Ретельно продумана ергономіка даної моделі дозволяє легко регулювати висоту сидіння і надійно закріплювати його в потрібному положенні. Після трансформації з біговела в самокат заглушка отвору в місці кріплення сидіння не загубиться, тому що для її зберігання передбачено спеціальне місце в самому сидінні. Кермо знімне, що означає максимальну зручність транспортування.

Безпечна їзда
Стійке положення ноги на майданчику самоката забезпечується його рельєфною поверхнею. Великі колеса допомагають біговел-самокату легко долати дрібні нерівності дороги.

Сучасні технології виробництва
Конструкція даного біговел-самоката високотехнологічна: надійні підшипники в колесах гарантують плавне та тривале кочення без надмірних зусиль при їзді. Крім того, шини, виготовлені із сучасного ТПЕ (термопластичний еластомер), мають цілу низку істотних переваг. Серед них: стійкість до дії вологи та низької/високої температури, а також стійкість щодо механічних пошкоджень.

Характеристики
складна конструкція: Ні
Стать: для дівчаток
Колір: рожевий
Матеріал: Вуглецева сталь та пластик
Вік: від 3 до 5 років

Відгуки

Еще никто не написал отзыв про этот товар.

Будьте первым!

Якщо Ви хочете залишити коментар, будь ласка, 

авторизируйтесь

Схожі товари