• Все про товар
  • Опис
  • Характеристики
  • Схожі товари

Код: ZCY-HP12-TURQUOISE

Біговел Miqilong HP Бірюзовий 12` (ZCY-HP12-TURQUOISE)

Наразі товар відсутній
Доставка

Терміни доставки: 1 - 4 дні

Способи оплати: 1. Готівка 2. На картку ПриватБанку 3. На картку Монобанку 4. На рахунок Підприємства 5. Оплата частинами (Моно Банк) 6. Онлайн оплата 7. Оплата готівкою при отриманні

Замовлення до 1000 грн. відправляємо за передоплатою. Вартість доставки за тарифами перевізника. Вартість післяплати 20грн. + 2% від суми

Терміни доставки: 1 - 3 дні

Способи оплати: 1. Готівка (при замовленні від 500 грн) 2. На картку ПриватБанку 3. На картку Монобанку 4. На рахунок Підприємства 5. Оплата частинами (Моно Банк) 6. Онлайн оплата

Інформація
При цьому якість виробництва та застосовані інженерні рішеня дозволили створити витривалу та надійну конструкцію біговелу Miqilong HP. 
Це особливо актуально для першого транспорту, адже найменші дітки не завжди з обережністю ставляться до своїх речей. Та і  в процесі навчання трапляються різні пригоди. 
 

Одним з пріоритетів, також,  була керованість та простота опанування біговелу.
Для цього при проектуванні рами, центр ваги було зміщено до низу. Низький центр ваги дозволяє значно підвищити керованість та легкість балансування Miqilong HP у порівнянні з традиційними формами рами біговелів.
 
Ну і звичайно безпека. Інтегрована рульова колонка та надійний виніс керма, напевно, одні з найбезпечніших типів обладнання для велосипедів.
Саме вони  роблять конструкцію надзвичайно безпечною, адже в них майже відсутні гострі кути та травмонебезпечні елементи.
 
 В комплектацію входить дзвіночок.
Характеристики
Розмір: 53х40х82 см
Вага, кг: 2,7
Особливості, примітки: висота сидіння регулюється /32-38 см
Колір: бірюзовий
Вид: беговел
Гарантія: 12 міс.
Діаметр коліс: 12"
Матеріал: алюміній

Відгуки

Еще никто не написал отзыв про этот товар.

Будьте первым!

Якщо Ви хочете залишити коментар, будь ласка, 

авторизируйтесь

Схожі товари