• Все про товар
  • Опис
  • Характеристики
  • Схожі товари

Код: NBN18-103050N

Бінокль 10-30x50 Porro(NBN18 - 103050N)

Оплата частинами
4 платежа
Оплата частинами
4 платежа

Доставка

Терміни доставки: 1 - 4 дні

Способи оплати: 1. Готівка 2. На картку ПриватБанку 3. На картку Монобанку 4. На рахунок Підприємства 5. Оплата частинами (Моно Банк) 6. Онлайн оплата 7. Оплата готівкою при отриманні

Замовлення до 1000 грн. відправляємо за передоплатою. Вартість доставки за тарифами перевізника. Вартість післяплати 20грн. + 2% від суми

Терміни доставки: 1 - 3 дні

Способи оплати: 1. Готівка (при замовленні від 500 грн) 2. На картку ПриватБанку 3. На картку Монобанку 4. На рахунок Підприємства 5. Оплата частинами (Моно Банк) 6. Онлайн оплата

Інформація

Українська компанія Arsenal має великий досвід у створенні професійних і аматорських оптичних продуктів. Основний напрям діяльності - виготовлення та продажів оптики вищої якості, яку досягається завдяки високотехнологічним розробкам фахівців компанії.

Бінокль 10-30x50 Porro простий в експлуатації, має дуже пристойну механіку та дає гарне зображення з виправданим співвідношенням ціна/якість.

Корпус бінокля має традиційні обводь, без ламаних ліній. Він практично повністю виготовлений із міцного полікарбонату. Виняток становлять лише елементи центральної балки бінокля, призмових блоків і фокусувального механізму. Окулярна кришка забезпечена петлями та може бути легко закріплена на шийному ремінці.

Бінокль виготовлений за класичною оптичною схемою Porro із застосуванням призм типу ВК7. Його об' єктиви покриті блакитнувато- ліловим двошаровим просвітлювальним багатошаровим покриттям типу MC на основі фториду магнію(MgF). Окуляри бінокля мають винос зіниці приблизно 14 мм. Діаметр очних лінз окулярів становить 23 мм. Наочники на окулярах бінокля виготовлені з м' якої гуми та мають висоту 12 мм.

Тубуси та призмові блоки моделі покриті декоративними гумовими накладками. Гумове покриття бінокля досить приємне на дотик і має текстурну поверхню, що імітує шкіру.

Серед деталей корпусу бінокля варто зазначити вушка для фіксації шийного ремінця й металеве гніздо кріплення штативного L- адаптера, закрите зручною декоративною загвинчуваною кришечкою.

У бінокля є якісно- виготовлена шкала міжзіничних відстаней. Діапазон регулювання цієї відстані(IPD) цілком класичний, і змінюється в межах від 58 до 72 мм.

На поверхню лінз окулярів нанесене блакитно-бузкове просвітлювальне покриття, аналогічне покриттю на об' єктивах.

Фокусування бінокля - центральне. Колесо фокусування широке, пластикове, діаметром 34 мм, з гумовим покриттям і радіальною накаткою. Розташування вузла зручне, хід плавний.

Діапазон регулювання укладається в півтора оберта коліщатка. Це гарантує, що наведення різкості буде вельми інформативним і точним. Мінімальна дистанція фокусування бінокля становить 10 метрів.

Діоптрійне регулювання під особливості зору спостерігача здійснюється обертанням правого окуляра. Для зручності регулювання, на корпус окуляра нанесена відповідна розмітка, а на гумове покриття - накатка. Діапазон діоптрійного підстроювання становить +/- 5 діоптрій. Бінокль показує якісне передавання кольору. Зображення досить різке.

Полі зору бінокля становить 65 м на 1000 м(приблизно 4.1 градуса).

Торба споживчих характеристик бінокля дає змогу з упевненістю говорити про ті, що він буде досить гарним придбанням.

Основні особливості:

  • Оптична конструкція Porro
  • Призми BK7
  • Просвітлення: Multi - Coated
  • Фокусування центральним колесом
  • Корекція діоптрій: +/-5
  • Винос зіниці: 14 мм
  • Полікарбонатний корпус із протиковзним гумовим покриттям
  • Вологонепроникний
  • Кріплення на штатив
Характеристики
Країна реєстрації бренду: Німеччина

Відгуки

Еще никто не написал отзыв про этот товар.

Будьте первым!

Якщо Ви хочете залишити коментар, будь ласка, 

авторизируйтесь

Схожі товари