• Все про товар
  • Опис
  • Характеристики
  • Схожі товари

Код: 007335-6

Молочна суміш Kabrita(Кабрита) 3 Gold на козиному молоці(12 + мес), 6Х800г( 8716677007335)

7 482,00 грн

6 289,00 грн*6289 грн ціна для учасників “Agu-club”

Наразі товар відсутній

Доставка

Терміни доставки: 1 - 4 дні

Способи оплати: 1. Готівка 2. На картку ПриватБанку 3. На картку Монобанку 4. На рахунок Підприємства 5. Оплата частинами (Моно Банк) 6. Онлайн оплата 7. Оплата готівкою при отриманні

Замовлення до 1000 грн. відправляємо за передоплатою. Вартість доставки за тарифами перевізника. Вартість післяплати 20грн. + 2% від суми

Терміни доставки: 1 - 3 дні

Способи оплати: 1. Готівка (при замовленні від 500 грн) 2. На картку ПриватБанку 3. На картку Монобанку 4. На рахунок Підприємства 5. Оплата частинами (Моно Банк) 6. Онлайн оплата

Інформація

Молочна суміш Kabrita 3 Gold на козиному молоці(12 + мес), 800г
Дитяча суміш з козиного молока Karbita 3 Gold (Кабрита) для малюків від 12 міс., які мають непереносимість до білок коров'ячого молока. Суміш не містить білку коров'ячого молока.

Karbita 3 Gold має унікальний комплекс з натурального козиного молока з додаванням комплексу речовин, мікроелементів, пребиотиков, біфідобактерій і вітамін, потрібних і необхідних для здорового і правильного розвитку організму немовляти.

У суміш Karbita 3 Gold входять:
  • Тільки Сироватка козиного молока.
  • Комплекс DigestX - суміш олій, які по складу і властивостям подібні до жирів в грудному молоці. Потрібний, щоб поліпшити процес травлення, і понизити вірогідність замку.
  • Пре-биотики ФОС і ДЕРЖ (фруктоолигосахариды і галактоолигосахариды) з пробіотиками (біфідобактерії) покращують травлення, зміцнюють імунну систему і захисні функції дитячого організму.
  • Жирні кислоти DHA і ARA (омега-3 і омега-5)необхідні і важливі речовини в живленні дитини, щоб розвиток головного мозку і зору були правильними.
  • 5 Нуклеотидів - важливі біологічні елементи необхідні для процесу синтезу білку в їжі, зміцнення імунітету і є джерелами енергії.

Терміни зберігання : Суміш після розкриття банки використати не більше 4 тижнів.

Характеристики
Ступені суміші: 12-18 міс.
Вид: Суха суміш
Вік: 12 m +
Країна реєстрації бренду: Нідерланди

Відгуки

Еще никто не написал отзыв про этот товар.

Будьте первым!

Якщо Ви хочете залишити коментар, будь ласка, 

авторизируйтесь

Схожі товари