• Все про товар
  • Опис
  • Характеристики
  • Схожі товари

Код: 670838

Гель для особи Листя мануки що очищає 200 мл(5901887029656)

Наразі товар відсутній

Доставка

Терміни доставки: 1 - 4 дні

Способи оплати: 1. Готівка 2. На картку ПриватБанку 3. На картку Монобанку 4. На рахунок Підприємства 5. Оплата частинами (Моно Банк) 6. Онлайн оплата 7. Оплата готівкою при отриманні

Замовлення до 1000 грн. відправляємо за передоплатою. Вартість доставки за тарифами перевізника. Вартість післяплати 20грн. + 2% від суми

Терміни доставки: 1 - 3 дні

Способи оплати: 1. Готівка (при замовленні від 500 грн) 2. На картку ПриватБанку 3. На картку Монобанку 4. На рахунок Підприємства 5. Оплата частинами (Моно Банк) 6. Онлайн оплата

Інформація

Очищаючий нормалізуючий гель для особи "Листя манука" від польського бренду Ziaja спеціально розроблений для жирної і комбінованої шкіри і повністю відповідає потребам цих типів. Косметичний засіб прекрасно очищає шкірний покрив, насичує кожну клітину живильною вологою і готує епідерміс до подальших косметичних процедур.

Очищаючий гель "Листя манука" дбайливо заспокоює роздратування, зменшує почервоніння і дискомфорт. Косметичний засіб звужує розширені пори, надаючи шкірі гладшому і здоровішому вигляду. Крім того, екстракт листя манука має антибактеріальний і терпкий ефект.

Гель для особи не містить мила, тому не пересушує і не дратує шкіру. Продукт пройшов дерматологічне тестування, він є повністю безпечним для здоров'я, не викликає алергічних реакцій і підходить для чутливої шкіри.

Спосіб застосування : нанести набольшое кількість гелю на вологу шкіру обличчя, шиї і зони декольте. Легкими рухами помасажувати і змити.

Склад: Aqua(Water), Sodium Laureth Sulfate, Cocamidopropyl Betaine, Coco Glucoside, Zinc Coceth Sulfate, Glycerin, Panthenol, Allantoin, Lactobionic Acid, Propylene Glycol, Leptospermum Scoparium Leaf Extract, Cocamide DEA, Sodium Chloride, PEG - 7 Glyceryl Cocoate, Sodium Benzoate, Parfum(Fragrance), Benzyl Salicylate, Hexyl Cinnamal, Limonene, Linalool, Citric Acid.

Час застосування : універсальне
Тип шкіри : жирна, комбінована
Вік: 18+
Пол: жіночий
Об'єм: 200 ml
Виробник: Ziaja(Польща)
Зроблено в: Польща

Характеристики
Вага: 200 мл

Відгуки

Еще никто не написал отзыв про этот товар.

Будьте первым!

Якщо Ви хочете залишити коментар, будь ласка, 

авторизируйтесь

Схожі товари