• Все про товар
  • Опис
  • Характеристики
  • Схожі товари

Код: NAC_D1HT

Душова система Deante з термостатичним змішувачем для ванної, душ - верхній душ, лійка (NAC_D1HT)

Оплата частинами
4 платежа
Оплата частинами
4 платежа

Доставка

Терміни доставки: 1 - 4 дні

Способи оплати: 1. Готівка 2. На картку ПриватБанку 3. На картку Монобанку 4. На рахунок Підприємства 5. Оплата частинами (Моно Банк) 6. Онлайн оплата 7. Оплата готівкою при отриманні

Замовлення до 1000 грн. відправляємо за передоплатою. Вартість доставки за тарифами перевізника. Вартість післяплати 20грн. + 2% від суми

Терміни доставки: 1 - 3 дні

Способи оплати: 1. Готівка (при замовленні від 500 грн) 2. На картку ПриватБанку 3. На картку Монобанку 4. На рахунок Підприємства 5. Оплата частинами (Моно Банк) 6. Онлайн оплата

Інформація

Особливості:

  • Інноваційне, міцне і легке в очищенні титанове покриття
  • Ультратонка сталева головка
  • Система Anti-calc для полегшення видалення кам'яного осаду
  • Анти-calc функція
  • Регулювання кута нахилу лійки для душу
  • Пропонуємо спеціальний засіб, безпечний для очищуваних поверхонь
  • Тільки найкращі матеріали, якість яких ми підтверджуємо дослідженнями в лабораторії
  • Корпус змішувача виготовлений з високоякісної латуні

Поєднання функціональності та естетики

З одного боку, ми зосередилися на передових технологіях, економічності та довговічності, а з іншого - на гарному дизайні. Змішувачі, розроблені Катажиною Логвиненко, мають ряд функцій, які підвищують комфорт купання, перетворюючи його на невимушену релаксацію.


Ергономічні ручки

Дизайн може йти пліч-о-пліч зі зручністю! Ручки наших термостатичних змішувачів поєднують в собі красу та ергономічність, забезпечуючи зручне та точне керування.

Високоякісна латунь

Змішувачі виготовлені з високоякісної латуні. Цей матеріал надзвичайно міцний і стійкий до корозії, але при цьому легко піддається формуванню.

Блокування при температурі 38˚C

Змішувач оснащений блокуванням на 38˚C, що запобігає випадковому підвищенню температури, забезпечуючи максимально комфортне використання. Крім того, в моделі Cascada можна встановити бажане значення в діапазоні від 34 до 42˚C з точністю до 1˚C. Термостат гарантує підтримання стабільної температури води, навіть якщо в установці відбуваються стрибки тиску.

Рухомий силіконовий аератор

Силіконовий аератор дозволяє легко видаляти вапняний осад - просто проведіть пальцем по його силіконовим краям. Рухома конструкція дозволяє змінювати кут нахилу потоку води.

Посилені зворотні клапани компенсують стрибки тиску

Зворотні клапани запобігають поверненню води назад в інсталяцію. Додаткове посилення ще ефективніше захищає картридж і весь кран від пошкоджень.

Рухомий вилив, який також є перемикачем функцій

Рухомий, відкидний вилив також виконує функцію перемикача душу. Щоб наповнити ванну, вилив потрібно розташувати перпендикулярно до змішувача. Відкидний вилив забезпечує безпечне купання, що особливо важливо для маленьких дітей.

Надтонка сталева лійка

Ультратонка сталева лійка для душу має сучасний, гламурний вигляд. Міцна сталь стійка до вологи та корозії, що забезпечує високу якість і надійність виробу. Рухоме з'єднання {дозволяє регулювати} дає вам можливість регулювати нахил тропічного душу, завдяки чому ви можете налаштувати насадку відповідно до ваших потреб. В результаті ви зможете насолоджуватися приємним, розслаблюючим душем протягом багатьох років.

Система Anti-calc полегшує видалення вапняних відкладень

Інноваційна система Anti-Calc подовжує термін служби виробу, гарантує надійність роботи та значно полегшує очищення. Накопичення вапняного нальоту на виході води - цілком нормальне явище, результатом якого через деякий час стає зниження естетичного вигляду. Для відновлення первісного вигляду зазвичай потрібне наполегливе скрабування та спеціальні миючі засоби. Завдяки силіконовим насадкам Anti-Calc ви можете розпрощатися з виснажливим очищенням.

Ручний душ проти накипу

Силіконові вкладки запобігають утворенню вапняного нальоту і таким чином подовжують термін служби та надійність душової лійки.

Характеристики
Регулювання штанги верхнього душу: 1070-1445 мм
Тип перемикача: керамічний механічний
Форма верхнього душу: квадратна
Форма ручного душу: Прямокутна
Кількість функцій ручного душу: 3 /(дощовий, водяний туман, змішаний)
Матеріал верхнього душу: Нержавіюча сталь
Діаметр (ширина) верхнього душу: 250 мм
Додаткова інформація: зворотні клапани Anti-calc система Anti-Twist
Тип: термостатичний дворучний
Колір: титановий
Гарантія: 60 місяців

Відгуки

Еще никто не написал отзыв про этот товар.

Будьте первым!

Якщо Ви хочете залишити коментар, будь ласка, 

авторизируйтесь

Схожі товари