• Все про товар
  • Опис
  • Схожі товари

Код: 221313

Электро-самокат Z3 White(221313)

Ціна по запиту
Наразі товар відсутній

Доставка

Терміни доставки: 1 - 4 дні

Способи оплати: 1. Готівка 2. На картку ПриватБанку 3. На картку Монобанку 4. На рахунок Підприємства 5. Оплата частинами (Моно Банк) 6. Онлайн оплата 7. Оплата готівкою при отриманні

Замовлення до 1000 грн. відправляємо за передоплатою. Вартість доставки за тарифами перевізника. Вартість післяплати 20грн. + 2% від суми

Терміни доставки: 1 - 3 дні

Способи оплати: 1. Готівка (при замовленні від 500 грн) 2. На картку ПриватБанку 3. На картку Монобанку 4. На рахунок Підприємства 5. Оплата частинами (Моно Банк) 6. Онлайн оплата

Інформація

Електросамокат AirWheel Z3 - один з найсучасніших і продуманих электросамокатов у світі на сьогодні.

Цей самокат виготовлений з сучасних магнієвих сплавів, стійких до корозії і фізичної дії. Компактність, забезпечена можливістю багатократного складання, знімна батарея, можливість підключення до смартфону через спеціальне застосування, 8-ми дюймові колеса на широких шинах із спеціальним малюнком протектора - ось головні і безперечно унікальні особливості цього самоката.

Прекрасний вибір для тих, хто піклується про свою фізичну форму, що оточує середовищу і безумовно, про власний сучасний імідж.

Радість від швидкості
Сприймайте світ в русі. Електросамокат AirWheel Z3 відкриє для вас абсолютно нові можливості. Ще більше задоволення від прогулянок по місту!

Зручне кермо, що настроюється
Кермо самоката може бути налаштоване на різну висоту залежно від зростання райдера.

Спеціальна конструкція акумулятора
Акумулятор Z3 має захищену конструкцію, що дозволяє користуватися самокатом у будь-яких умовах : і влітку, і осінню, і на асфальтовій дорозі і на грунтовці.

Легка заміна акумулятора
Вам більше не варто турбуватися про розряджений акумулятор і неможливість подальшої поїздки. Візьміть з собою запасну батарею, і ви зможете замінити її за декілька хвилин без спеціальних навичок і інструментів.

Передові технології і матеріали
При створенні електросамоката використаний магнієво-алюмінієвий сплав - легкий і міцний матеріал, що застосовується в авіабудуванні.

Доладні підніжки
Зручні доладні підніжки з міцного пластика, покриті спеціальним матеріалом, що перешкоджає ковзанню, забезпечують стійке і комфортне положення райдеру під час руху.

Зручна система складання
AirWheel Z3 має зручну доладну конструкцію, що робить самокат компактнішим і зручнішим для транспортування. Для того, щоб скласти його, вам не знадобляться інструменти.

8-дюймові колеса
Колісні диски Z3 зроблені з магнієвого сплаву і ідеально відбалансували. Це надає самокату максимальну стійкість і рівновагу. Гумові шини мають яскраво виражений малюнок протектора, що забезпечує оптимальне зчеплення з різними типами дорожнього покриття.

Гальмівна система
Зручне гальмо, розташоване на кермі самоката, забезпечує швидке і ефективне гальмування заднім колесом.

Ера розумних технологій
Завдяки спеціальному застосуванню для смартфону ви можете отримувати дані про поточну швидкість рухи, рівні заряду батареї і виставити обмеження. Крім того, можна побачити місце розташування самоката на цифровій карті.

Додаток для смартфону
Зручне і просте налаштування різних параметрів самоката. Встановіть фірмове застосування собі на смартфон, з'єднайте його з самокатом по Bluetooth і настройте його так, як вам зручно.

Ергономічна конструкція
У основі електросамоката лежить продумана ергономіка. При русі на нім ви легко можете міняти свою стійку, щоб уникнути втоми.

Автоматичний контролер
Вбудований бортовий контроллер аналізує рівень сигналу, що поступає від важеля зміни швидкості і управляє прискоренням самоката. Його використання дозволяє самокату рухатися плавніше і рівномірно. Навіть недосвідченому райдеру легко управлятиме швидкістю руху.

Задній світловідбивач
Для безпеки райдера електросамокат обладнаний заднім відбивачем, що робить його добре помітним для автомобілів, що рухаються ззаду.

Амортизаційна система
Амортизаційна система, якою обладнаний самокат, забезпечує райдеру комфорт при поїздках по дорогах навіть з поганою якістю покриття.

Відгуки

Еще никто не написал отзыв про этот товар.

Будьте первым!

Якщо Ви хочете залишити коментар, будь ласка, 

авторизируйтесь