• Все про товар
  • Опис
  • Характеристики
  • Схожі товари

Код: EKL-F340BG

Електрочайник ARDESTO EKL-F340BG 1.7л/2200Вт/strix контроль/нерж. сталь/бежевий (EKL-F340BG)

Доставка

Терміни доставки: 1 - 4 дні

Способи оплати: 1. Готівка 2. На картку ПриватБанку 3. На картку Монобанку 4. На рахунок Підприємства 5. Оплата частинами (Моно Банк) 6. Онлайн оплата 7. Оплата готівкою при отриманні

Замовлення до 1000 грн. відправляємо за передоплатою. Вартість доставки за тарифами перевізника. Вартість післяплати 20грн. + 2% від суми

Терміни доставки: 1 - 3 дні

Способи оплати: 1. Готівка (при замовленні від 500 грн) 2. На картку ПриватБанку 3. На картку Монобанку 4. На рахунок Підприємства 5. Оплата частинами (Моно Банк) 6. Онлайн оплата

Інформація
Електрочайник ARDESTO EKL-F340BG виготовлено з нержавіючої сталі. Об’єм чайника становить 1,7 л. Стійка підставка обертається на 360°. Модель оснащено британським контролером Strix. Потужність пристрою становить 2 200 Вт. Нагрівальний елемент прихований, ручка ергономічна. Автоматично вимикається за відсутності води чи після її закипання. Має знімний фільтр від накипу. Модель оснащено світловим індикатором на клавіші вмикання та зручною шкалою рівня води.
  • Потужність 2 200 Вт
  • Об’єм 1,7 л
  • Strix-контролер
  • Обертання підставки на 360°
  • Нагрівальний елемент прихований
  • Автоматичне вимкнення за відсутності води/у разі закипання
  • Знімний фільтр від накипу
  • Світловий індикатор на клавіші вмикання


Яскравий акцент

Завдяки трендовому бежевому кольору ARDESTO EKL-F340BG пасуватиме будь-якій кухні. Модель виготовлено з міцного матеріалу – нержавіючої сталі, тому електрочайник довго матиме гарний вигляд. Виробник застосував дизайнерський підхід, оснастивши модель світловим індикатором на клавіші вмикання. Чітка шкала рівня води забезпечує гарну видимість кількості рідини в чайнику.

Потужна та довготривала робота

Потужність ARDESTO EKL-F340BG становить 2 200 Вт та забезпечує швидке нагрівання води, значно економлячи час ранкових зборів. Нагрівальний елемент прихований – відсутній контакт із водою, чим збільшено термін служби.

Виробник подбав про безпеку – у разі відсутності води та після закипання чайник автоматично вимикається. Стійка підставка, що обертається на 360°, додає комфорту під час користування.

Strix-контролер

Strix-контролер, яким оснащено пристрій, вважають важливим компонентом електрочайника, адже він несе відповідальність за працездатність і безпеку: витримує 12 000 циклів кип’ятіння та 10 000 циклів зняття/постановки без втрати контакту.

Продумана конструкція – безпека користування

Ергономічна ручка правильно розташована щодо корпусу. Під час користування електрочайником кисть не відчуватиме напруження, а навантаження рівномірно розподілятиметься на кисть та зап’ясток, навіть якщо він буде повним (об’єм 1,7 л). Кришка відкривається та закривається без зусиль і ривків і надійно фіксується під час закривання. Правильна геометрія носика попередить проливання та унеможливить опік парою. Конструкцією передбачено місце для шнура в підставці – у разі, якщо його треба вкоротити чи заховати.

Дбайливий догляд

Для забезпечення комфорту під час користування в ARDESTO EKL-F340BG передбачено знімний фільтр від накипу. Проте, аби на стінках і дні електрочайника не відкладався вапняний наліт, потрібно користуватися фільтрованою водою, не залишати воду в ньому надовго та обполіскувати пристрій щодня.

Характеристики
потужність: 1850 Вт/2200 Вт (220-240 В/50 Гц)
Тип нагрівального елементу: Прихований (диск)
Особливості, примітки: Поворот на підставці 360 град. Автоматичне відключення при закипанні /за умови відсутності води Термостат Strix Світлодіодна підсвітка
Тип: Елетрочайнік
Управління: Механічне
Колір: Бежевий
Гарантія: 12 міс.
Матеріал: Нержавіюча сталь

Відгуки

Еще никто не написал отзыв про этот товар.

Будьте первым!

Якщо Ви хочете залишити коментар, будь ласка, 

авторизируйтесь

Схожі товари