• Все про товар
  • Опис
  • Характеристики
  • Схожі товари

Код: GC774D30

Гриль притискний Tefal OptiGrill 4in1 Inox, 2100Вт, темп. режимів-4, знімні пластини, метал

Доставка

Терміни доставки: 1 - 4 дні

Способи оплати: 1. Готівка 2. На картку ПриватБанку 3. На картку Монобанку 4. На рахунок Підприємства 5. Оплата частинами (Моно Банк) 6. Онлайн оплата 7. Оплата готівкою при отриманні

Замовлення до 1000 грн. відправляємо за передоплатою. Вартість доставки за тарифами перевізника. Вартість післяплати 20грн. + 2% від суми

Терміни доставки: 1 - 3 дні

Способи оплати: 1. Готівка (при замовленні від 500 грн) 2. На картку ПриватБанку 3. На картку Монобанку 4. На рахунок Підприємства 5. Оплата частинами (Моно Банк) 6. Онлайн оплата

Інформація

Ексклюзивна технологія для ідеальних результатів

Інтелектуальний гриль із дев'ятьма автоматичними режимами для легкого приготування смачних страв. Форма для запікання та книга рецептів у комплекті. 

Розумний гриль

Завжди отримуйте соковитий стейк з ідеальним прожарюванням як від шеф-кухаря. Вибирайте м'ясо та бажаний ступінь прожарювання. Решту гриль зробить сам. 

Барбекю

Отримайте велику площу для приготування та влаштуйте барбекю прямо посеред столу. При відкритті гриля на 180℃, 4-х позиційний термостат підтримує однакову температуру з обох боків. Перетворіть вечерю з друзями на цікаву та смачну розвагу. 


Запікання як у духовці

Використовуйте форму для запікання, щоб перетворити OptiGrill на міні духовку. Приготуйте улюблені страви навіть швидше, ніж у духовці: піцу, гратен, випічку та навіть картоплю фрі! 

Готувати на грилі легко!

Приготуйте повноцінну вечерю витрачаючи мінімум часу та зусиль. Відкрийте гриль на 180 градусів для смаження основної страви та одночасно використовуйте форму для випікання для приготування гарніру. Змінюйте температуру приготування на 4-х позиційному термостаті, розташованому знизу, і насолоджуйтесь вечерею з OptiGrill. 

Автоматичний вимір порції та товщини

Запатентована система датчика готування OptiGrill. Датчик автоматично налаштовує оптимальні параметри приготування в залежності від кількості продуктів та товщин шматків. 

9 автоматичних режимів приготування

Червоне м'ясо, бургер, птах, сендвіч, ковбаса, риба, а також нові режими свинина, перець, морепродукти.

Характеристики
Вага, кг: 6,8
потужність: 2100 Вт
Матеріал корпуса: Метал
оснащення: Світловий індикатор готовності страви Зйомні пластини безпечні для посудомийної машини Знімні пластини Знімний піддон для рідини Пластини з антипригарним покриттям
функції: індикатор роботи
Комплектація: Книга рецептів
Тип: гриль прижимний
Управління: Електронне
Колір: Сірий
Гарантія: 24 місяці

Відгуки

Еще никто не написал отзыв про этот товар.

Будьте первым!

Якщо Ви хочете залишити коментар, будь ласка, 

авторизируйтесь

Схожі товари