• Все про товар
  • Опис
  • Характеристики
  • Схожі товари

Код: CF6130F0

Фен-щітка Rowenta Volumizer Oval Brush CF6130F0

Наразі товар відсутній

Доставка

Терміни доставки: 1 - 4 дні

Способи оплати: 1. Готівка 2. На картку ПриватБанку 3. На картку Монобанку 4. На рахунок Підприємства 5. Оплата частинами (Моно Банк) 6. Онлайн оплата 7. Оплата готівкою при отриманні

Замовлення до 1000 грн. відправляємо за передоплатою. Вартість доставки за тарифами перевізника. Вартість післяплати 20грн. + 2% від суми

Терміни доставки: 1 - 3 дні

Способи оплати: 1. Готівка (при замовленні від 500 грн) 2. На картку ПриватБанку 3. На картку Монобанку 4. На рахунок Підприємства 5. Оплата частинами (Моно Банк) 6. Онлайн оплата

Інформація
Фен-щітка Rowenta Volumizer Oval Brush CF6130F0. Фен-щітка Rowenta Volumizer - це інструмент для укладання, що кардинально змінює гру, і розроблений, щоб вивести рутину краси на зовсім новий рівень. Відчуйте різницю з потоком повітря потрійної дії, що забезпечує сушіння, що піднімає коріння, одночасно формуючи та збільшуючи природний обсяг волосся, тоді як овальна насадка XL забезпечує швидке сушіння. Насолоджуйтесь прекрасним видом з дня на день завдяки 4 іонним отворам, які постачають мільйони іонів і охоплюють 360 ° волосся, що робить його гладким і шовковистим, і надає блискучий.

Фен-щітка Rowenta Volumizer Oval Brush CF6130F0
3D Volume Booster

Випрямлення потрійної дії - піднімання біля коріння, надання форми та збільшення природного об'єму в 2 рази - з овальною головкою XL для швидких результатів та іонним ефектом, що забезпечує до 80% більше сяйва і на 77% менше пухнастості.


Обсяг тепер починається біля коріння
Овальна форма призначена для піднімання волосся біля коріння легким та інтуїтивно зрозумілим рухом, а сітка із щетинок захоплює та натягує пасма волосся для однорідної форми та сушіння.
3D блиск і догляд
Чотири іонні виходи доставляють мільйони іонів, що зменшують статичну електрику, роблячи волосся на 77 % менш пухнастим і на 80 % більш блискучим.Тест на сприйняття в порівнянні зі звичайним методом сушіння волосся, 30 добровольців, 1 місяць – Франція, 2021 р.
2-в-1 продуктивність та ефективність
Формат XL забезпечує високоефективні результати з одночасною сушкою та укладанням ще більших пасм волосся, що щоразу спрощує та прискорює процедуру укладання.
Збільшіть свій природний обсяг
Надайте своєму волоссю стійкий природний обсяг - до 2 разів довше - за допомогою гребінця, що забезпечує чудові неймовірні результати з щільністю, яскравістю та повнотою.Тест на сприйняття в порівнянні з волоссям, залишеним сухим природним чином через 1 місяць, Франція, 2021 р.
Винятковий дизайн
Відкрийте для себе ергономічний та інноваційний інструмент для укладання, що забезпечує гладкість з повною легкістю та комфортом, що покращує рутину краси день за днем.

Характеристики
Розмір: 10.6х43х8 см
Вага, кг: 600 г
Додаткова інформація: обертання шнура на 360 град іонний генератор світловий індикатор увімкнення
потужність: 800 Вт
Насадки: щітка
Довжина шнура: 1,8 м
кількість швидкостей: 3
функції: іонізація
Тип: фен-щітка
Колір: Білий
Гарантія: 24 місяці

Відгуки

Еще никто не написал отзыв про этот товар.

Будьте первым!

Якщо Ви хочете залишити коментар, будь ласка, 

авторизируйтесь

Схожі товари