• Все про товар
  • Опис
  • Характеристики
  • Схожі товари

Код: CF9620F0

Фен-щітка Rowenta ULTIMATE EXPERIENCE (CF9620F0)

  1. Please check the required fields.
Доставка

Терміни доставки: 1 - 4 дні

Способи оплати: 1. Готівка 2. На картку ПриватБанку 3. На картку Монобанку 4. На рахунок Підприємства 5. Оплата частинами (Моно Банк) 6. Онлайн оплата 7. Оплата готівкою при отриманні

Замовлення до 1000 грн. відправляємо за передоплатою. Вартість доставки за тарифами перевізника. Вартість післяплати 20грн. + 2% від суми

Терміни доставки: 1 - 3 дні

Способи оплати: 1. Готівка (при замовленні від 500 грн) 2. На картку ПриватБанку 3. На картку Монобанку 4. На рахунок Підприємства 5. Оплата частинами (Моно Банк) 6. Онлайн оплата

Інформація

 

ДОСВІД ФАХІВЦІВ, ВТІЛЕНИЙ В ОДНОМУ СТАЙЛЕРІ

Роки досвіду по догляду за волоссям та співробітництво з професійними перукарями дозволили нам створити пристрій, який замінить вам вашого стиліста і даруватиме бездоганну укладку день за днем.


УКЛАДКА ОДНОЧАСНО З СУШІННЯМ

Автоматична обертається фен-щітка повторює рухи стиліста при професійній укладці і одночасно висушує волосся, створюючи ефектний об'єм і заощаджуючи ваш час.


3 ЩІТКИ ДЛЯ ВСІХ ТИПІВ ВОЛОССЯ

Одна універсальна фен-щітка підійде для всіх типів волосся завдяки трьом спеціальним насадкам, створеним за участю професійних стилістів: для тонкого і прямого волосся, густого і неслухняного волосся, спеціальна щітка для каре і чубчика.


ІНТУЇТИВНЕ УПРАВЛІННЯ ЗАВДЯКИ ФУНКЦІЇ STYLE ASSIST

Створюйте кожен день новий образ в залежності від ситуації і вашого настрою, а проста і інтелектуальна функція Style Assist підкаже, який режим використовувати, щоб отримати потрібний результат.


НАТУРАЛЬНА ЩЕТИНА PRO KERATIN

Натуральні щетинки PRO KERATIN роблять волосся на 58% більш сяючими, ніж при висушуванні природним шляхом, * гладкими і шовковистим для ідеальної укладки і якісного догляду.

Характеристики
Режими потужності: 3
Розмір: 38 х 10.5 х 27 см
Вага, кг: 840 г
потужність: 750 Вт
Насадки: кругла щітка щітка зі змішаною щетиною щітка з натуральною щетиною
функції: іонізація створення хвиль створення обсягу створення гладкої зачіски обертання насадки
Колір: Чорний
Гарантія: 24 місяці

Відгуки

Еще никто не написал отзыв про этот товар.

Будьте первым!

Якщо Ви хочете залишити коментар, будь ласка, 

авторизируйтесь

Схожі товари