• Все про товар
  • Опис
  • Характеристики
  • Схожі товари

Код: FMFCIWKITMG

Інерційна гума Inertia Wave Neon Green(FMFCIWKITMG)

Оплата частинами
4 платежа
Оплата частинами
4 платежа

Доставка

Терміни доставки: 1 - 4 дні

Способи оплати: 1. Готівка 2. На картку ПриватБанку 3. На картку Монобанку 4. На рахунок Підприємства 5. Оплата частинами (Моно Банк) 6. Онлайн оплата 7. Оплата готівкою при отриманні

Замовлення до 1000 грн. відправляємо за передоплатою. Вартість доставки за тарифами перевізника. Вартість післяплати 20грн. + 2% від суми

Терміни доставки: 1 - 3 дні

Способи оплати: 1. Готівка (при замовленні від 500 грн) 2. На картку ПриватБанку 3. На картку Монобанку 4. На рахунок Підприємства 5. Оплата частинами (Моно Банк) 6. Онлайн оплата

Інформація

Інерційна гума Inertia Wave "Соло" - для того, що одного, що тренується

Нова вибухова технологія функціонального тренінгу із США! Ривок для фізичного потенціалу. Максимальна енергійність!

Тренування з найвищим ККД!

  • Максимум ефекту в одиницю часу, серед усіх відомих систем.
  • Тренування усіх груп м'язів(внутрішніх і зовнішніх м'язів корпусу), - подібно до електричного заряду активізуючому усі внутрішні сили.
  • Активне жиросжигание і прискорення метаболізму.
  • Зміцнення усіх зв'язок, багатократне підвищення витривалості, поліпшення роботи серцево-судинної системи.
  • Мінімальний час тренування - всього 5 хвилин, оптимальне 5-15 хвилин, максимальне - 20 хвилин.
  • Ефективність - науково доведена: тільки Inertia Wave спалює до 50 калорій всього за 3 хвилини!
Максимальна безпека плюс ефективніше і зовсім не нудніше тренування.

  • Мінімальні 10-15 хвилин зайняття, по ефективності замінять декілька виснажливих традиційних тренувань.
  • На відміну від вільних вагів і канатів, тренування InertiaWave забезпечує оптимальне тренування м'язів при гранично мінімальному навантаженні на суглоби і сполучну тканину, а також унеможливлює отримання вивихів і розтягувань. Також, InertiaWave завжди можна мати при собі і не бути прив'язаним до залу і обставин.

Inertia Wave перевершує бойові канати для кроссфита ефективнішим спалюванням калорій, задіює усі основні групи м'язів включаючи глибокі м'язи, м'язи стабілізатори, а так само зміцнює зв'язки, сухожилля і увесь опорно-руховий апарат в цілому. Чудово підходить для тренувань на свіжому повітрі, для домашнього спортзалу, фітнес-центра або спортивного комплексу.

І що вражаюче, енергія через інерційну гуму багаторазово повертається тому, що тренується, на відміну від канатів - тренуючись з якими, енергія просто йде "в підлогу".

Революційна інерційна гума для персонального високоінтенсивного інтервального тренінгу ідеально підходить для усіх спортсменів оскільки впливає на усе тіло. У найкоротші терміни істотно зросте загальна сила, швидкість і витривалість, покращується координація, прискорюється обмін речовин. Ще однією перевагою є її здатність стабілізувати і розвивати глибокі м'язи спини і зміцнити зап'ястки рук.

Основні переваги InertiaWave :

  • Заощадження часу. Ефективне тренування з інерційною гумою триває максимум 15 хвилин. Допоможе прийти в себе і поліпшити здоров'я буквально в лічені хвилини.
  • Максимальна ефективність. У рази ефективніше за традиційний тренінг. Використання InertiaWave як частини програми з активними вправами на відновлення збереже м'язову масу, підвищить м'язовий тонус і одночасно позбавить від зайвого жиру.
  • Мобільний тренажерний зал. З InertiaWave можна результативно, цікаво і динамічно тренуватися без використання додаткового устаткування і аксесуарів. Для ефективного зайняття більше нічого не треба. А варіації тренувального процесу - безмежні, обмежуються лише фантазією того, що тренується.
  • "Допалювання" калорій. InertiaWave перетворить цикл відновлення тіла на "гіпердвигун" - впродовж 24-го годинника після тренування триває метаболічне спалювання жиру.
  • Безпека - в першу чергу! Система кріплення InertiaWave ретельно продумана і має подвійний запас надійності, дозволяє створювати високоінтенсивні коливання інерційної гуми, абсолютно не турбуючись про те, що той, що тренується не зможе утримати її в руках.
  • Легко закріпити у будь-якому місці! Завдяки універсальній системі кріплення можна тренуватися у будь-якому місці у будь-який час. У комплектацію входять:
    -Инерционная гума - пара.
    -Крепление: 2 здвоєних сталевих кільця, 2 сталеві карабіни і запобіжні нейлонові ремені, які можуть витримати навантаження до 270 кг моменту, що крутить.


Характеристики

Основні
Вес1,5 кг
Колірзелений
Гарантії
Гарантія, мес6
Характеристики
Країна реєстрації бренду: Китай

Відгуки

Еще никто не написал отзыв про этот товар.

Будьте первым!

Якщо Ви хочете залишити коментар, будь ласка, 

авторизируйтесь

Схожі товари