• Все про товар
  • Опис
  • Характеристики
  • Схожі товари

Код: KSB40IES

Генератор бензиновий інверторний Könner & Söhnen KSB 40iE S, 230В, 3.8кВт, електростартер, 43кг

Наразі товар відсутній

Доставка

Терміни доставки: 1 - 4 дні

Способи оплати: 1. Готівка 2. На картку ПриватБанку 3. На картку Монобанку 4. На рахунок Підприємства 5. Оплата частинами (Моно Банк) 6. Онлайн оплата 7. Оплата готівкою при отриманні

Замовлення до 1000 грн. відправляємо за передоплатою. Вартість доставки за тарифами перевізника. Вартість післяплати 20грн. + 2% від суми

Терміни доставки: 1 - 3 дні

Способи оплати: 1. Готівка (при замовленні від 500 грн) 2. На картку ПриватБанку 3. На картку Монобанку 4. На рахунок Підприємства 5. Оплата частинами (Моно Банк) 6. Онлайн оплата

Інформація

Особливості:

ПРАВИЛЬНА СИНУСОЇДА

Вбудований електронний блок з мікропроцесорним керуванням контролює роботу генератора та забезпечує стабільну вихідну напругу 230В 50Гц синусоїдальної форми, що підходить для надійної роботи чутливої електроніки.

ШУМОПОГЛИНАЮЧИЙ КОРПУС

Шумопоглинаючий корпус та висока якість збирання даної моделі забезпечують рівень шуму Lpa (7м) 71 дБ, комфортне використання та зручне транспортування, оснащений колесами та ручкою для переміщення. Гальма для коліс забезпечує стійке положення генератора під час роботи або зберігання.


РЕЖИМ ЕКОНОМІЇ ПАЛЬНОГО

Режим економії пального ECONOMY MODE зменшує витрати палива до 50% при малих навантаженнях завдяки зниженню обертів двигуна.

НАДІЙНИЙ ДВИГУН

Сучасний двигун відрізняється підвищеною зносостійкістю, тривалою і стабільною роботою, відповідає всім європейським стандартам якості, в тому числі сучасному екологічному стандарту EURO V.  

АЛЬТЕРНАТОР З МІДНОЮ ОБМОТКОЮ

У генераторах інверторного типу TM «K&S Basic» встановлено високоякісний безщітковий альтернатор з мідною обмоткою, може витримувати максимальні навантаження без ушкоджень та гарантує тривалу надійну роботу генераторної установки.

ЗРУЧНА ПАНЕЛЬ КЕРУВАННЯ

Генератор оснащений контролем усіх ключових показників робочого стану: захист від перенавантаження та короткого замикання, захист від низького рівня мастила, датчиком рівня пального, LED дисплеєм з індикаторами напруги, перенавантаження, рівня оливи, перемикачем режиму економії пального, багатофункційним вмикачем двигуна, розетками постійного струму 12В, розетками змінного струму.

Характеристики
Тип генератора: інверторний
Тип ДВС: 4-х тактний
Генератор: инверторного типа
Розетки: 2 шт. - 230 В /(Schuko)
Частота току: 50 Гц
Номінальна сила струму: 16.5 А
Коефіцієнт потужності: 1.0
Максимальна потужність: 3.8 кВт
Вихідна напруга: 230 В
Об'єм двигуна: 223 см3
Обсяг паливного бака: 11 л
Тип запуску: електростартер ручний стартер
Розмір: 605x475x520 мм
Вага, кг: 43
Паливо: Бензин
потужність: 8.5 к.с.
функції: Цифровий дисплей Вихід 12В Колеса для транспортування
Клас захисту: IP 23M
Комплектація: Упаковка Інструкція
Рівень шуму: 70 дБ /95 дБ (LpA (7m)/LwA)
Номінальна потужність: 3.5 кВт
Гарантія: 12 міс.

Відгуки

Еще никто не написал отзыв про этот товар.

Будьте первым!

Якщо Ви хочете залишити коментар, будь ласка, 

авторизируйтесь

Схожі товари