• Все про товар
  • Опис
  • Характеристики
  • Схожі товари

Код: KS4000IESATS

Генератор бензиновий інверторний Könner & Söhnen KS 4000iE S ATS, 230В, 4.0кВт, АВР(ATS), електростартер, 40кг

Наразі товар відсутній

Доставка

Терміни доставки: 1 - 4 дні

Способи оплати: 1. Готівка 2. На картку ПриватБанку 3. На картку Монобанку 4. На рахунок Підприємства 5. Оплата частинами (Моно Банк) 6. Онлайн оплата 7. Оплата готівкою при отриманні

Замовлення до 1000 грн. відправляємо за передоплатою. Вартість доставки за тарифами перевізника. Вартість післяплати 20грн. + 2% від суми

Терміни доставки: 1 - 3 дні

Способи оплати: 1. Готівка (при замовленні від 500 грн) 2. На картку ПриватБанку 3. На картку Монобанку 4. На рахунок Підприємства 5. Оплата частинами (Моно Банк) 6. Онлайн оплата

Інформація

Правильна синусоїда
Вбудований електронний блок з мікропроцесорним керуванням контролює роботу генератора та забезпечує стабільну вихідну напругу 230В 50Гц синусоїдальної форми, що підходить для надійної роботи чутливої електроніки.

Надійний двигун
Фірмовий надійний двигун K&S відрізняється підвищеною зносостійкістю, тривалою і стабільною роботою, та відповідає всім європейським стандартам якості, в тому числі EURO V.

Економічний режим
Режим економії пального ECONOMY MODE зменшує витрати палива до 50% при малих навантаженнях завдяки зниженню оборотів двигуна.

Вбудована система АВР (АТS)
Генератор оснащений системою автоматичного введення резерву (АВР). Вбудований блок автоматики дозволяє генератору контролювати наявність живлення від зовнішньої мережі та автоматично вмикатися у разі його відключення, а потім автоматично відключатися в момент повернення електропостачання без втручання користувача.

Ергономічна панель керування
Оснащена: LED-дисплеєм, перемикачем економічного режиму, а також кнопкою RESET для перезавантаження системи контролю (при спрацьовуванні автомата захисту) та відновлення напруги. Контроль всіх ключових показників робочого стану: захист від перевантажень, автоматична зупинка при низькому рівні мастила.


Низький рівень шуму
Шумозахисний корпус забезпечує мінімальний рівень шуму (66 дБ Lpa 7м), комфортне використання і зручне транспортування.

Високоякісний альтернатор
У генераторах інверторного типу Könner & Söhnen встановлено високоякісний безщітковий альтернатор зі 100% мідною обмоткою. Надійний та компактний альтернатор встановлений на постійних магнітах, у пластиковому кожусі та може витримувати максимальні навантаження без ушкоджень, гарантує тривалу надійну роботу генераторної установки.

Транспортувальний комплект
Корпус обладнаний системою транспортування для зручності переміщення, завдяки чому поле використання значно розширюється. Два колеса та ручка, що підіймається під час переміщення генератора, забезпечують комфортне транспортування та мобільність агрегата.

Характеристики
Тип генератора: інверторний
Тип ДВС: Бензиновий 1-циліндровий, 4-тактний з повітряним охолодженням
Oхолодження двигуна: повітряне
Розетки: 2 шт. - 230 В /(Schuko)
Частота току: 50 Гц
Номінальна сила струму: 17.4 А
Коефіцієнт потужності: 1.0
Кількість фаз: 1 фаза
Максимальна потужність: 4 кВт
Вихідна напруга: 230 В
Об'єм двигуна: 223 см3
Обсяг паливного бака: 12 л
Тип запуску: електростартер ручний стартер автоматичний
Вага, кг: 40
Паливо: Бензин
потужність: 7.5 к.с.
функції: Вихід ATS /вбудована система АВР (ATS) LED-дисплей /лічильник мотогодин, частота, вольтаж Ємність акумулятора /1.6 А·год
Комплектація: Упаковка Інструкція Генератор Викрутка /РН2 6,0 мм Свічний ключ
Рівень шуму: 66 дБ /91 дБ (Lpa (7m)/Lwa)
Номінальна потужність: 3.5 кВт
Гарантія: 12 міс.

Відгуки

Еще никто не написал отзыв про этот товар.

Будьте первым!

Якщо Ви хочете залишити коментар, будь ласка, 

авторизируйтесь

Схожі товари