• Все про товар
  • Опис
  • Характеристики
  • Схожі товари

Код: 17350

Безконтактний термометр Ecotherm ST350(17350)

Оплата частинами
4 платежа
Оплата частинами
4 платежа

Доставка

Терміни доставки: 1 - 4 дні

Способи оплати: 1. Готівка 2. На картку ПриватБанку 3. На картку Монобанку 4. На рахунок Підприємства 5. Оплата частинами (Моно Банк) 6. Онлайн оплата 7. Оплата готівкою при отриманні

Замовлення до 1000 грн. відправляємо за передоплатою. Вартість доставки за тарифами перевізника. Вартість післяплати 20грн. + 2% від суми

Терміни доставки: 1 - 3 дні

Способи оплати: 1. Готівка (при замовленні від 500 грн) 2. На картку ПриватБанку 3. На картку Монобанку 4. На рахунок Підприємства 5. Оплата частинами (Моно Банк) 6. Онлайн оплата

Інформація

Безконтактний термометр Arhimed Ecotherm ST 350 надасть упевненості у ваше батьківство. Неперевершена точність виміру забезпечується Японським датчиком, який чуйно уловлює найдрібніші зміни температури. А міцний екопластик відповідає найвищим Європейським стандартам якості робить термометр Архімед Екотерм СТ 350 неймовірно міцним. Блискавичне визначення температури, впродовж декількох секунд, без зіткнення з шкірою забезпечить 100 % гігієнічність. Ваш малюк точно оцінить вашу турботу.

Безконтактний термометр ArhiMED Ecotherm ST350 - точне освітлення вашої температури.

Як ви думаєте скільки людей потрібно, щоб виміряти температуру новонародженого? Питання з каверзою, адже для малюка важлива не кількість народу, а якість термометра яким вимірюється температура. Для новонародженої дитини перебування у нашому світі це суцільний стрес, а головне завдання батьків зробити усе необхідне, намагаючись мінімізувати цей стрес.

Пропонуємо вашій увазі вирішення проблеми дискомфортної і тривалої процедури виміру температури - безконтактний градусник Архімед Екотерм СТ 350. Він дозволить мамі хоч кожні 15 хвилин дізнаватися температуру дитини, не тривоживши його і не перериваючи сон крихітки.

Архімед Екотерм СТ 350 - кращий термометр по відгуках батьків!

На зміну ртутним градусникам прийшов високотехнологічний і точний безконтактний термометр ArhiMED Ecotherm ST 350. Навіть якщо вам подобався ваш ртутний градусник, ВООЗ закликає світову спільноту відмовитися від виробництва і використання цих небезпечних термометрів. Архімед Екотерм СТ 350 може вимірювати температуру, не стикаючись з шкірою, робить це впродовж декількох секунд і видає якнайточніші результати. Гідна заміна старому ртутному градуснику, чи не так? Для того що б розвіяти усі сумніви, давайте розберемо детальніше якими перевагами володіє Архімед Екотерм СТ 350.

Нове визначення точності

Якщо раніше із словом "точність" асоціювався Швейцарський годинник, то сьогодні нове визначення "точності" дає Архімед Екотерм СТ 350. Прилад вимірює потужність теплового(інфрачервоного) випромінювання витікаючого від тіла(маленького або великого) пацієнта, перетворюючи отримані дані в цифри на екрані. Найважливіша частина Архімед Екотерм СТ 350 - надзвичайно чутливий датчик, розроблений і зроблений в Японії. Тонша лінза, ніж у аналогічних термометрів, уловлює навіть незначні зміни. Ви зможете з точністю до 0,1 градуса вимірювати температуру усіх членів сім'ї в діапазоні від 34 до 43 С.

Гарантія безпеки і якість від Європейського виробника

ArhiMED Ecotherm ST 350 не містить ртуті або інших шкідливих хімічних компонентів. Має сертифікат якості що відповідає Європейським стандартам. А корпус безконтактного термометра Архімед Екотерм СТ 350 зроблений з міцнішого і екологічного матеріалу - екопластика. Навіть якщо ваш малюк вирішить в якийсь момент поласує приладом, можна не переживати. Усі частини інфрачервоного градусника Архімед Екотерм СТ 350 міцних, надійно скріплені і гіпоалергенні.

Неперевершений рівень гігієнічності

Раніше новонародженим малюкам рекомендували заводити окремий термометр, щоб не обмінюватися хвороботворними мікробами. Безконтактний термометр Архімед Екотерм СТ 350 вирішує цю проблему, оскільки ви можете вимірювати температуру не торкаючись до шкіри. Це робить використання термометра усією сім'єю безпечним і гігієнічним. А для відходу за приладом, досить після використання, періодично, протирати лінзу датчика спиртовою серветкою. Це ж окрім гігієнічності використання, так само забезпечить точну і довгострокову роботу датчика ArhiMED Ecotherm ST350.

Зручність і простота у використанні

Про зручність, з якою батьки застосовують безконтактний термометр ArhiMED Ecotherm ST350, відгуки є на будь-якому сайті і форумі. Вам знадобитися усього лише декілька секунд, для отримання точного результату. Не потрібно будити дитину, роздягати або переривати гру, просто наведіть датчик на дитину, порахуйте до трьох і ось вже готовий точний результат. Температуру можна вимірювати в декількох місцях - на скроні і шиї, в області ліктьового згину(де досить близько до поверхні шкіри розташовані посудини). Коли результат готовий, інфрачервоний термометр видасть звуковий сигнал. Також ArhiMED Ecotherm ST350 може похвалитися зручним різноколірним підсвічуванням дисплея. Якщо значення в межах норми, дисплей підсвічує зеленим. Значення, що перевищують норму, відображатимуться жовтим кольором дисплея. Небезпечно висока температура підсвічує червоним.Якщо малюк спить, а ви переживаєте, що можете його розбудити, звуковий сигнал термометра ArhiMED Ecotherm ST350 можна відключити.

Багатофункціональність на рівні Шивы

Термометр Ecotherm ST350 безконтактний(інфрачервоний) ArhiMED може вимірювати не лише температуру Вас, дитини і усієї сім'ї, але і всього що є в квартирі. Безконтактним градусником Архімед Екотерм СТ 350 можна виміряти температуру чаю в чашці, дитячої каші, води у ванні для купання, температуру батареї і кімнати. Ви забудете про те, що таке обпалити дитину або себе. Якщо Архімед Екотерм СТ 350 під рукою, він покаже точну температуру всього в квартирі, в діапазоні від 0 до 100 С. Користувачі винаходять усі нові і нові способи використання для безконтактного термометра ArhiMED Ecotherm ST350 - відгуки про побутові можливості використання можна легко знайти в інтернеті!
Виробник

Arhimed

Країна виробник

Польща

Тип

Безконтактні

Час виміру

Миттєво

Діапазон виміру

0 - 100 °C

Застосування

Для дорослих, Для дітей

Автоматичне виключення

10 сек.

Кількість елементів пам'яті

32

Комплектація

Термометр;
Інструкція;
Батареї;
Мішечок для зберігання;
Гарантійний талон.

Погрішність виміру

0.1 °З

Сертифікація

Український сертифікат

Тип елементів живлення

Батареї 2 x АА

Колір

Білий

Ціна ділення

0.1 °З

Гарантія

36 міс.

Характеристики
Тип: Інфрачервоний

Відгуки

Еще никто не написал отзыв про этот товар.

Будьте первым!

Якщо Ви хочете залишити коментар, будь ласка, 

авторизируйтесь

Схожі товари