• Все про товар
  • Опис
  • Характеристики
  • Схожі товари

Код: RG-5100-20.5

Тертка 6-ти стороння RINGEL Main (RG-5100-20.5)

Наразі товар відсутній

Доставка

Терміни доставки: 1 - 4 дні

Способи оплати: 1. Готівка 2. На картку ПриватБанку 3. На картку Монобанку 4. На рахунок Підприємства 5. Оплата частинами (Моно Банк) 6. Онлайн оплата 7. Оплата готівкою при отриманні

Замовлення до 1000 грн. відправляємо за передоплатою. Вартість доставки за тарифами перевізника. Вартість післяплати 20грн. + 2% від суми

Терміни доставки: 1 - 3 дні

Способи оплати: 1. Готівка (при замовленні від 500 грн) 2. На картку ПриватБанку 3. На картку Монобанку 4. На рахунок Підприємства 5. Оплата частинами (Моно Банк) 6. Онлайн оплата

Інформація

Тертки Ringel MAIN виготовлені з високоякісної нержавіючої сталі, завдяки чому вони довго залишаються гострими. Дзеркальне полірування терток Ringel полегшує догляд за ними та подовжує термін їх служби.

Серія терток Ringel складається з практичних шестисторонніх, двосторонніх і футуристичних конусних моделей. Велика поверхня терток призначена для натирання сиру і овочів, середня - для овочів, дрібна - для сиру пармезан, цитрусових, спецій (часнику або мускатного горіху).

Багатосторонні тертки Ringel мають також поверхні-слайсери для звичайної та фігурної нарізки тонкими скибочками. Ергономічні ручки терток Ringel з покриттям Soft Touch і спеціальний нековзкий матеріал підставки дозволяють надійно утримувати тертку на місці під час використання. Вони займають мінімум місця в шафі, тому сподобаються всім, хто цінує кожен сантиметр власної кухні.

Особливості шестисторонньої тертки MAIN:

  • Має сторони для 6 видів подрібнення: дрібне, фігурне та крупне подрібнення, подрібнення цитрусових та нарізка фігурними і звичайними слайсами
  • Якісні і екологічно чисті матеріали
  • Ергономічні ручки з покриттям Soft Touch
  • Підставка зі спеціального нековзкого матеріалу
  • Можна мити в посудомийній машині

RINGEL - бренд високоякісного посуду та аксесуарів для здорової смачної їжі!

Торгова марка RINGEL - приклад кращого досвіду європейських виробників посуду і вміння забезпечити максимум якості за прийнятною ціною. Посуд бренду RINGEL - ідеальний помічник на вашій кухні, щодня буде надихати вас на справжні кулінарні шедеври!

RINGEL поєднав кращий досвід, сучасні технології і актуальні тенденції у сфері виготовлення металевого посуду. Саме тому ми сміливо заявляємо, що наші вироби дарують споживачу найкраще поєднання ціни та якості за умови, що якість завжди була, є і буде на першому місці.

Асортимент продукції бренду RINGEL повністю задовольняє потреби в посуді та приборах найвимогливішої господині. До того ж, зовнішній вигляд усього посуду ТМ RINGEL витриманий в універсальній концепції стриманого та лаконічного дизайну, дозволяє самостійно комбінувати поєднання посуду на кожній кухні.

Характеристики
Можна мити в посудомийній машині: Так
Серія(якщо є): Main
Тип: Тертки
Матеріал: Нержавіюча сталь, Пластик

Відгуки

Еще никто не написал отзыв про этот товар.

Будьте первым!

Якщо Ви хочете залишити коментар, будь ласка, 

авторизируйтесь

Останні переглянуті товари
Схожі товари