Інформація
Модний кухонний посуд з тривалим терміном служби з серії KELA Calido: кругла чавунна каструля з кришкою діаметром 21 см и об'ємом 2,5 л. Каструля виготовлена з чавуну і покрита емаллю бежевого кольору всередині, має глянсове покриття. Вона ідеально підходить як для обсмажування (до 300°C), так і для тривалого тушкування м'яса у власному соку. Підходить для всіх джерел тепла, включно з індукційними. Ця каструля є частиною великої серії посуду!
Детальний опис каструлі чавунної з кришкою KELA Calido (2,5 л)
Про переваги посуду з чавуну можна говорити нескінченно. Зазвичай це реліквія, яка передається з покоління в покоління. Якщо вам не пощастило, і у спадок від бабусі вам нічого чавунного не дісталося, то радимо не втрачати часу і купити собі чавунну каструлю, тому що саме в ній якимось магічним чином виходить найсмачніша їжа. Різноманітність страв, які можна приготувати в чавунної каструлі порадує навіть професійних кухарів - рецепти для чавунної каструлі легко можна знайти в інтернеті.
Німецький виробник посуду та начиння для кухні KELA, представляє дуже модну і довговічну каструлю з кришкою KELA Calido. Червона каструля виготовлена з чавуну і покрита емаллю бежевого кольору всередині, має глянсове покриття. Вона ідеально підходить як для обсмажування (до 300 ° C), так і для тривалого тушкування м'яса у власному соку. Емаль повністю нейтралізує головний недолік чавуну - зовнішню пористість, при цьому зберігаються всі переваги: висока теплоємність та хороша теплопровідність. У ній ви зможете готувати рагу і густі супи, тушкувати голубці і тефтелі, експериментувати з соусами. Також емальований посуд не боїться неприємних запахів і сторонніх смаків, не потребує попередньої підготовки перед першим застосуванням. Її досить вимити з миючими засобом. Чавунна кришка має зручну ручку. Підходить для всіх джерел тепла, включаючи індукційні. Ця каструля є частиною великої серії посуду!
Секрет особливого насиченого смаку полягає в тому, що, коли страва в чавунній каструлі KELA Calido вже готова, її варто зняти з вогню і дати страві трохи настоятися.