• Все про товар
  • Опис
  • Характеристики
  • Схожі товари

Код: AV-350.F-AF.02

Дитяче автокрісло Avionaut AeroFIX Beige Melange (AV-350.F-AF.02)

Наразі товар відсутній

Доставка

Терміни доставки: 1 - 4 дні

Способи оплати: 1. Готівка 2. На картку ПриватБанку 3. На картку Монобанку 4. На рахунок Підприємства 5. Оплата частинами (Моно Банк) 6. Онлайн оплата 7. Оплата готівкою при отриманні

Замовлення до 1000 грн. відправляємо за передоплатою. Вартість доставки за тарифами перевізника. Вартість післяплати 20грн. + 2% від суми

Терміни доставки: 1 - 3 дні

Способи оплати: 1. Готівка (при замовленні від 500 грн) 2. На картку ПриватБанку 3. На картку Монобанку 4. На рахунок Підприємства 5. Оплата частинами (Моно Банк) 6. Онлайн оплата

Інформація

AVIONAUT AeroFIX RWF – сучасне автокрісло категорії І для дітей зростом 67-105 см і  вагою до 17,5 кг. Воно розроблено відповідно до нових стандартів дитячих автокрісел I-Size – ECE R-129. Також це автокрісло відповідає суворим стандартам Plus Test Шведського науково-дослідного інституту доріг і транспорту (VTI).


Конструкція спроектована для встановлення проти напрямку руху і безпечного перевезення дітей зростом до 105 см. AVIONAUT рекомендує перевозити дітей семе в цьому кріслі, адже розміщення дитини спиною по ходу руху авто – це найбезпечніший спосіб перевезення дитини. Інноваційна система захисту зводить до мінімуму ризик травмування внаслідок бокового удару.

Інноваційна конструкція, що забезпечує оптимальну вентиляцію, – унікальна особливість AVIONAUT AeroFIX RWF що виділяє його з-поміж інших дитячих автокрісел. Ця особливість значно підвищує комфорт дитини під час подорожей. Крім того, зручність маленьких дослідників забезпечують м’які високоякісні матеріали, адаптивний підголівник із можливістю регулювання кута нахилу.

Система IQ ISOFIX забезпечує правильне встановлення крісла на базу і надійне кріплення бази з автокріслом у автомобілі. Унікальна система захисних ременів і повна інтеграція автокрісла з кріпленням ISOFIX значно підвищують безпеку дитини.

Характеристики
Країна виробник: Польща
Особливості, примітки: регульований кут нахилу база купується окремо спільне з базою Avionaut IQBase (комплектується моделями AerofixRWF, Pixel, Ultralight)
Група: 1-2
Колір: Бежевий
Гарантія: 24 місяці
Підтримка системи кріплення Isofix: Так
Кількість точок кріплення: 5-ти точкові ремені безпеки
Допустима вага: 18 кг
Вага (без упаковки): 10 кг
Матеріал: Метал Пластик Текстиль
Вік: 9 міс. - 4 роки

Відгуки

Еще никто не написал отзыв про этот товар.

Будьте первым!

Якщо Ви хочете залишити коментар, будь ласка, 

авторизируйтесь

Схожі товари