• Все про товар
  • Опис
  • Характеристики
  • Схожі товари

Код:

Автокрісло FreeON RIDER 2-3 (15-36 кг) (00079885)

Оплата частинами
4 платежа
Оплата частинами
4 платежа

Доставка

Терміни доставки: 1 - 4 дні

Способи оплати: 1. Готівка 2. На картку ПриватБанку 3. На картку Монобанку 4. На рахунок Підприємства 5. Оплата частинами (Моно Банк) 6. Онлайн оплата 7. Оплата готівкою при отриманні

Замовлення до 1000 грн. відправляємо за передоплатою. Вартість доставки за тарифами перевізника. Вартість післяплати 20грн. + 2% від суми

Терміни доставки: 1 - 3 дні

Способи оплати: 1. Готівка (при замовленні від 500 грн) 2. На картку ПриватБанку 3. На картку Монобанку 4. На рахунок Підприємства 5. Оплата частинами (Моно Банк) 6. Онлайн оплата

Інформація
Автокрісло FreeON Rider

Автокрісло FreeON Rider підходить для дітей зростом від 100 до 150 см або від 3 до 12 років. Воно відрізняється численними функціональними можливостями, найвищими стандартами безпеки та винятковим комфортом.

Щоб Ви та Ваша дитина могли безтурботно та завжди з усмішкою на обличчі вирушати в нові пригоди, виберіть автокрісло FreeON Rider. Ваша дитина зможе користуватися простим і надзвичайно зручним автокріслом у віці від 3 до 12 років, і ви завжди будете вражені його різними функціями.

Для дітей від 3 до 12 років

Якісне та комфортне автокрісло FreeON Rider підходить для дітей зростом від 100 до 150 см або від 3 до 12 років. Його функціональність була розроблена відповідно до вікових особливостей дитини, тому автокрісло буде рости разом з вашою дитиною. Серед них регульована спинка в 4 положеннях і регульований підголівник в 10 положеннях.

Сучасні стандарти безпеки

FreeON Rider відповідає стандарту i-Size , який забезпечує найсучасніші стандарти безпеки та перевірений на лобові зіткнення, а також на бокові удари, завдяки посиленому бічному захисту. Автокрісло встановлюється в автомобілі за допомогою ременя безпеки або системи Isofix. Останнє гарантує, що автокрісло завжди буде прикріплено до автомобіля правильно та без дефектів. Оскільки система Isofix кріпиться безпосередньо до кузова автомобіля, вона забезпечує додаткову безпеку в разі аварії.

Створено з думкою про комфорт

Автокрісло FreeON Rider буде використовуватися вашою дитиною тривалий час у дитинстві, познайомиться з різними середовищами та переживе нові пригоди. Крім усього цього ми подумали і про комфорт, тому вибрали якісний наповнювач, який не осідає за роки використання, а також м'який чохол, приємний на дотик. Крім того, чохол на автокрісло знімається і при необхідності його можна прати в пральній машині.

FreeON Rider виправдає ваші очікування

З автокріслами, призначеними для тривалого використання, практичність приходить одразу після безпеки та комфорту. Якісне, сучасне та універсальне автокрісло FreeON Rider задовольнить усі ваші очікування.
Характеристики
Країна виробник: Словенія
Стать: універсальний
Група: 2-3 (15-36 кг)
Положення дитини: за рухом автомобіля
Кількість точок кріплення: 5-ти точкові ремені безпеки
Допустима вага: 15-36 кг
Вага (без упаковки): 7.4 кг
Вік: 3-12 років

Відгуки

Еще никто не написал отзыв про этот товар.

Будьте первым!

Якщо Ви хочете залишити коментар, будь ласка, 

авторизируйтесь

Схожі товари