• Все про товар
  • Опис
  • Характеристики
  • Схожі товари

Код: RG-1135-26

Сковорода RINGEL Marinara 26 см (RG-1135-26)

Наразі товар відсутній

Доставка

Терміни доставки: 1 - 4 дні

Способи оплати: 1. Готівка 2. На картку ПриватБанку 3. На картку Монобанку 4. На рахунок Підприємства 5. Оплата частинами (Моно Банк) 6. Онлайн оплата 7. Оплата готівкою при отриманні

Замовлення до 1000 грн. відправляємо за передоплатою. Вартість доставки за тарифами перевізника. Вартість післяплати 20грн. + 2% від суми

Терміни доставки: 1 - 3 дні

Способи оплати: 1. Готівка (при замовленні від 500 грн) 2. На картку ПриватБанку 3. На картку Монобанку 4. На рахунок Підприємства 5. Оплата частинами (Моно Банк) 6. Онлайн оплата

Інформація

Серія сковорід MARINARA від Ringel це універсальний помічник на кухні для приготування та розігріву найрізноманітнішої їжі. Нестандартний кут нахилу борту зроблений як у професійного кухарського посуду. Цей кут нахилу дозволяє готувати овочі з «підкиданням» та швидкою обсмажуванням. Виготовлені з високоякісного кованого алюмінію, дані сковороди мають товщину стінок 3 мм, є міцним посудом із швидким та рівномірним нагріванням. У даній серії використовується надстійке тришарове антипригарне покриття, що дозволяє використовувати менше олії при приготуванні.

ІНТЕГРОВАНА СИСТЕМА ДОЗУВАННЯ ОЛІЇ
У кожну сковороду RINGEL інтегрована перша у світі система дозування олії. Менша розмітка відповідає 5 мл олії, велика – ndash; 10 мл олії. За допомогою цієї системи ви зможете легко та швидко приготувати одночасно здорові та смачні страви з використанням мінімальної кількості жиру та з максимальним збереженням корисних речовин у страві.

РІВНОМІРНЕ РОЗПОДІЛ ТЕПЛА ПО ПОВЕРХНІ
Виготовлена з кованого алюмінію з товщиною стінок 3 мм, дана сковорода нагрівається швидко і максимально рівномірно. Це значно прискорює приготування їжі, а також перешкоджає пригоранню та нерівномірному прожарюванню продуктів.

ВЕЛИКИЙ КУТ НАКЛОНУ БОРТУ
Конструкція сковороди, як у професійного посуду, дозволяє робити легку обсмажування овочів при високих температурах з «підкиданням».

НІМЕЦЬКА ЯКІСТЬ АНТИПРИГАРНОГО ПОКРИТТЯ
У даній серії використано надстійке тришарове антипригарне покриття, яке не містить PFOA (перфтороктанової кислоти) і є безпечним для здоров'я.

ЕРГОНОМІЧНА РУЧКА
Зручність використання цієї сковороди досягається завдяки ергономічній ручці з бакеліту. Додаткове покриття soft-touch, крім тактильного задоволення, захищає руки від опіків і дозволяє не вислизає навіть із вологих долонь. Додаткова яскрава вставка наголошує на дизайні сковороди.

УНІВЕРСАЛЬНІСТЬ І ПРАКТИЧНІСТЬ НА КОЖНИЙ ДЕНЬ
Спеціальний сталевий індукційний диск у донній частині сковороди дає можливість її використання на всіх видах плит, включаючи індукційні, інфрачервоні та склокерамічні.

RINGEL - бренд високоякісного посуду для посуду та аксесуарів для здорової та смачної їжі!

Торгівельна марка RINGEL - приклад кращого досвіду європейських виробників посуду та вміння забезпечити максимум якості за прийнятною ціною. Посуд від бренду RINGEL - ідеальний помічник на вашій кухні, щодня надихатиме вас на справжні кулінарні шедеври!

RINGEL поєднав найкращий досвід, сучасні технології та актуальні тенденції у сфері виготовлення металевого посуду. Саме тому ми сміливо заявляємо, що наші вироби дарують споживачеві найкраще поєднання ціни та якості за умови, що якість завжди була, є та буде на першому місці.

Асортимент продукції бренду RINGEL повністю задовольняє потреби в посуді та приладах найвибагливішої господині. До того ж, зовнішній вигляд всього посуду ТМ RINGEL витриманий в універсальній концепції стриманого та лаконічного дизайну, що дозволяє самостійно комбінувати поєднання посуду на кожній кухні.

Характеристики
Діаметр: 26 см
Тип: Пательня
Призначення: Класична
Матеріал: кований алюміній

Відгуки

Еще никто не написал отзыв про этот товар.

Будьте первым!

Якщо Ви хочете залишити коментар, будь ласка, 

авторизируйтесь

Схожі товари