• Все про товар
  • Опис
  • Характеристики
  • Схожі товари

Код: L7639002

Tefal Набір посуду Ingenio Unlimited 13 предметів (L7639002)

Наразі товар відсутній

Доставка

Терміни доставки: 1 - 4 дні

Способи оплати: 1. Готівка 2. На картку ПриватБанку 3. На картку Монобанку 4. На рахунок Підприємства 5. Оплата частинами (Моно Банк) 6. Онлайн оплата 7. Оплата готівкою при отриманні

Замовлення до 1000 грн. відправляємо за передоплатою. Вартість доставки за тарифами перевізника. Вартість післяплати 20грн. + 2% від суми

Терміни доставки: 1 - 3 дні

Способи оплати: 1. Готівка (при замовленні від 500 грн) 2. На картку ПриватБанку 3. На картку Монобанку 4. На рахунок Підприємства 5. Оплата частинами (Моно Банк) 6. Онлайн оплата

Інформація
Бажаєте спростити собі життя на кухні? Ingenio тут, щоб допомогти! Завдяки знімній ручці можна готувати на плиті, підрум'янювати страви в духовці і зберігати залишки в холодильнику. Крім того, ви заощадите місце у своїх шафах завдяки можливості штабелювання: Ingenio — це набагато більше, ніж просто сковорода чи сотейник чи ківш! Відкрийте для себе посуд Tefal Ingenio Unlimited, який є частиною нової лінійки основних кухонного приладдя для щоденного приготування здорової їжі.

Натхненна природою, Ingenio оснащена новим надстійким антипригарним покриттям Titanium Anti Scratch, що поєднує в собі мінерали та вражаючі антипригарні результати, для приготування їжі з низьким вмістом жиру та тривалої дії.

Міцна знімна ручка

Знімна ручка: 3-точкова система безпеки, здатна витримувати вагу до 10 кг та захищена нашою 10-річною гарантією для довговічної роботи.

Титанове антипригарне покриття

Завдяки надтвердим кристалам, що забезпечують максимальну стійкість і надійну роботу з часом, наше антипригарне покриття Titanium, що захищає від подряпин, служить у 6 разів довше, ніж стандартні покриття Tefal.

Безпечне антипригарне покриття

В рамках нашої прихильності до безкомпромісних стандартів безпеки всі наші антипригарні покриття, що контактують з харчовими продуктами, не містять PFOA, свинцю та кадмію. Випробування проводяться зовнішніми незалежними лабораторіями з суворішим контролем, ніж ті, які потрібні відповідно до чинних норм, що стосуються контакту з харчовими продуктами.


Індикатор нагрівання Thermo-Signal®

Унікальний індикатор Thermo-Signal® стає повністю червоним, коли сковорода досягає ідеальної температури для початку приготування, щоразу забезпечуючи смачні страви з ідеальним кольором, текстурою та смаком.

Легко очистити

Відкрийте для себе кухонний посуд з високоефективним антипригарним покриттям усередині та зовні, розроблений для задоволення всіх ваших повсякденних потреб у приготуванні їжі, для легкого очищення та зручного приготування їжі.

Повна сумісність

Повністю сумісний з усіма плитами для повної універсальності: газової, електричної, керамічної та індукційної.

Зроблено у Франції

Розроблено та виготовлено у Франції з використанням найвищої майстерності та досвіду.

Характеристики
Вага, кг: 3.736
Матеріал ручок: бакеліт нержавіюча сталь
Антипригарне покриття: Titanium Anti Scratch 6х
Країна виробник: Франція
Особливості, примітки: із зовнішнім антипригарним покриттям внутрішнє антипригарне покриття: Titanium Anti Scratch 6х
Тип: Змішаний набір
Колір: Чорний
Гарантія: 12 міс.
Матеріал: алюміній

Відгуки

Еще никто не написал отзыв про этот товар.

Будьте первым!

Якщо Ви хочете залишити коментар, будь ласка, 

авторизируйтесь

Схожі товари