• Все про товар
  • Опис
  • Схожі товари

Код: 71028-2

Конструктор Альбус Дамблдор 7 деталей(71028-2)

Ціна по запиту
Наразі товар відсутній

Доставка

Терміни доставки: 1 - 4 дні

Способи оплати: 1. Готівка 2. На картку ПриватБанку 3. На картку Монобанку 4. На рахунок Підприємства 5. Оплата частинами (Моно Банк) 6. Онлайн оплата 7. Оплата готівкою при отриманні

Замовлення до 1000 грн. відправляємо за передоплатою. Вартість доставки за тарифами перевізника. Вартість післяплати 20грн. + 2% від суми

Терміни доставки: 1 - 3 дні

Способи оплати: 1. Готівка (при замовленні від 500 грн) 2. На картку ПриватБанку 3. На картку Монобанку 4. На рахунок Підприємства 5. Оплата частинами (Моно Банк) 6. Онлайн оплата

Інформація

Відчуй себе верховним магом
Усі таємниці магічного Хогвартса пов'язані з великим і могутнім Альбусом Дамблдором. Мініфігурка 71028-2 Albus Dumbledore необхідне доповнення колекції Harry Potter 2. Без неї ваша школа магії буде звичайною і нудною. Тільки він знає істинну причину смерті батьків Гаррі і трагедію, яка уразила Тома Ма́рвола Реддл. Ваша дитина може сама стати великим магом і в його версії Дамблдор залишиться живий. Дозвольте вашій дитині самій вирішувати його долю. Фігурка 71028-2 Albus Dumbledore - обов'язковий атрибут захоплюючої колекції про юного чарівника.

Детальний опис
Незмінними супутниками Альбуса Дамблдора є його друг Фенікс і чарівна паличка. Мініфігурка 71028-2 Albus Dumbledore комплектується додатковими аксесуарами: фігуркою птаха Фенікс і чарівною паличкою. Предмети легко виймаються і замінюються на інші. Фігурка має просту конструкцію усі деталі легко збираються і розбираються, не мають травмуючих елементів. Якщо у вас є інші персонажі колекції, малюк легко може вкласти в руки Дамблдору іншу паличку або зброю. Також він зможе надати магові інший вигляд або замаскуватися в іншого персонажа.
Колекційна фігурка 71028-2 Albus Dumbledore має високу міру деталювання. Усі елементи ретельно промальовували, мають високу міру достовірності. Фігурка виконана з високоякісного пластика, який відповідає світовим стандартам і вимогам не токсичний і абсолютно безпечний для гри дітьми від 5 років. Мініфігурка 71028-2 Albus Dumbledore стане вірним другом і улюбленою іграшкою вашого малюка.

Незабутні пригоди тільки починаються
Тепер ви напевно знаєте яка відповідальність лежить на верховному чарівнику. З мініфігуркою 71028-2 Albus Dumbledore ваша дитина зможе моделювати епічні битви. Відчує себе учасником великих битв між добром і злом. Створюй свою колекцію казкового світу. Стань автором нових, неймовірних пригод Гаррі Поттера і його друзів. Персонаж допомагає розвивати фантазію і емоційний інтелект дитини.
Оригінальна мініфігурка 71028-2 Albus Dumbledore має усю відповідну маркіровку. Фігурка з лімітованої колекції і має обмежену кількість. Призначена для гри і колекціонування. Розвивайся і твори разом з LEGO.

Відгуки

Еще никто не написал отзыв про этот товар.

Будьте первым!

Якщо Ви хочете залишити коментар, будь ласка, 

авторизируйтесь

Останні переглянуті товари
Схожі товари