• Все про товар
  • Опис
  • Схожі товари

Код: 71028-13

Конструктор Кингсли Шеклболт 7 деталей(71028-13)

Наразі товар відсутній
Ціна по запиту

Доставка

Терміни доставки: 1 - 4 дні

Способи оплати: 1. Готівка 2. На картку ПриватБанку 3. На картку Монобанку 4. На рахунок Підприємства 5. Оплата частинами (Моно Банк) 6. Онлайн оплата 7. Оплата готівкою при отриманні

Замовлення до 1000 грн. відправляємо за передоплатою. Вартість доставки за тарифами перевізника. Вартість післяплати 20грн. + 2% від суми

Терміни доставки: 1 - 3 дні

Способи оплати: 1. Готівка (при замовленні від 500 грн) 2. На картку ПриватБанку 3. На картку Монобанку 4. На рахунок Підприємства 5. Оплата частинами (Моно Банк) 6. Онлайн оплата

Інформація

Фігурка ЛЕГО Кингсли Шеклболт познайомить кожну дитину з неоднозначним і цікавим персонажем з саги про Гаррі Втраті - професором Кингсли. Іграшка підійде для дітей віком старше за 5-ть років.

Що цікавого дізнаємося про персонажа
Кингсли Шеклболт - це справжній білий маг. Він затятий борець проти мракобісся. Кинглсли є членом Ордену Фенікса, а також особистим секретарем і помічником прем'єр-міністра маглов. За свою віддану роботу, Кингсли спромігся звання Міністра магії.

Це один з друзів професора Домблдора, у якого навчався сам Гаррі Поттер і його друзі з сім'ї Уизли. Шеклболт добродушний персонаж саги про Гаррі Поттера, який ніколи не залишить товариша у біді і завжди бореться за справедливість. Крім всього, Кингсли славиться дружбою з Джеймсом Поттером - батьком Гаррі. Тому Шеклболт приділяв Гаррі особливу увагу, коли той прийшов вчитися в школу Грифендор.

Основні достоїнства іграшки
Іграшкова модель LEGO Kingsley Shacklebolt дуже нагадує однойменного персонажа з фільму. У Кингсли такий же незрозумілий вираз обличчя, є в руках чарівна паличка і його відома магічна палиця. Іграшка відрізняється наступними достоїнствами:
- високоякісною пластмасою;
- яскравими барвистими принтами;
- складом з 7-ми деталей, що легко з'єднуються між собою;
- безпекою для використання дітьми, оскільки в складі не міститися шкідливі хімічні речовини;
- можливістю використання з усіма оригінальними конструкторами ЛЕГО.

Прихильникам фільму про Гаррі Поттера і фанатам мініфігурок від ЛЕГО, така іграшка припаде до вподоби. LEGO Kingsley Shacklebolt відноситься до колекції Harry Potter Series Minifigures. Уся серія налічує 32 персонажі, а в другій серії мініфігурок про Гаррі Поттера від ЛЕГО, налічується 16 чоловічків. Зібрати усю колекцію відомих чарівників - мрія кожної дитини.

Чи купувати LEGO Kingsley Shacklebolt
Для колекціонування чоловічком ЛЕГО з серії про Гаррі Поттера, кожна фігурка буде на вагу золота. Втім, і для початку свого шляху колекціонера і просто любителя оригінальних конструкторів, така іграшка однозначно сподобається.

Відгуки

Еще никто не написал отзыв про этот товар.

Будьте первым!

Якщо Ви хочете залишити коментар, будь ласка, 

авторизируйтесь

Схожі товари