• Все про товар
  • Опис
  • Характеристики
  • Схожі товари

Код: 800142

Гра з сюрпризом що розвиває(4810344077066)

Ціна по запиту
Наразі товар відсутній

Доставка

Терміни доставки: 1 - 4 дні

Способи оплати: 1. Готівка 2. На картку ПриватБанку 3. На картку Монобанку 4. На рахунок Підприємства 5. Оплата частинами (Моно Банк) 6. Онлайн оплата 7. Оплата готівкою при отриманні

Замовлення до 1000 грн. відправляємо за передоплатою. Вартість доставки за тарифами перевізника. Вартість післяплати 20грн. + 2% від суми

Терміни доставки: 1 - 3 дні

Способи оплати: 1. Готівка (при замовленні від 500 грн) 2. На картку ПриватБанку 3. На картку Монобанку 4. На рахунок Підприємства 5. Оплата частинами (Моно Банк) 6. Онлайн оплата

Інформація
Серія розвиваючих іграшок від фабрики "Полісся" стала ще більше, її доповнила "Гра з сюрпризом"(у коробці).
Гра є ігровою панеллю, на якій розташовуються 4 фігурки звірів : бегемотик, ведмедик, слоненя і жирафик, які ховаються в спеціальні ніші.
Кожній тварині відповідає зображення цифри і ігровий елемент. Колір ігрового елементу повторює колір ніші тієї тварини, під якою цей елемент розташовується.
Іграшка має два режими: стандартний, а також режим гри.
Стандартний режим припускає програвання мелодій і звуків, а також наявність підсвічування під час гри. Усіх тварин треба сховати в ніші. Коли малюк приведе в рух один з ігрових елементів, тварина відповідає цьому елементу "Сюрприз"! вистрибне з будиночка! Кожен елемент наводиться в рух по своєму, якийсь треба штовхнути, якійсь повернути, якійсь перемкнути, а на якийсь натиснути. Така гра розвиває дрібну моторику рук малюка.
Режим гри спрямований на формування логічного мислення дитини. На табло з цифрами включається підсвічування і починає переміщатися до тих пір, поки випадковим чином не зупиниться на одній з цифр. Після цього, малюк повинен привести в рух що відповідає цій цифрі ігровий елемент, тоді завдання вважатиметься виконаним. Якщо дитина помилиться, гра почнеться наново.
Іграшка спрямована на розвиток дрібної моторики рук дитини, навчанню логічним зв'язкам, тому вона стане відмінним подарунком для малюка від 12 місяців.
Працює від 3-х батарей типу 1.5V AA.
Батареї в комплект НЕ входять.
Характеристики
Вага: шт
Країна реєстрації бренду: Польща

Відгуки

Еще никто не написал отзыв про этот товар.

Будьте первым!

Якщо Ви хочете залишити коментар, будь ласка, 

авторизируйтесь

Схожі товари