• Все про товар
  • Опис
  • Схожі товари

Код: TST666

Ігровий набір для анімаційної творчості KLIKBOT S1 - СТУДІЯ Z - SCREEN (2 экскл.

Ціна по запиту
Наразі товар відсутній

Доставка

Терміни доставки: 1 - 4 дні

Способи оплати: 1. Готівка 2. На картку ПриватБанку 3. На картку Монобанку 4. На рахунок Підприємства 5. Оплата частинами (Моно Банк) 6. Онлайн оплата 7. Оплата готівкою при отриманні

Замовлення до 1000 грн. відправляємо за передоплатою. Вартість доставки за тарифами перевізника. Вартість післяплати 20грн. + 2% від суми

Терміни доставки: 1 - 3 дні

Способи оплати: 1. Готівка (при замовленні від 500 грн) 2. На картку ПриватБанку 3. На картку Монобанку 4. На рахунок Підприємства 5. Оплата частинами (Моно Банк) 6. Онлайн оплата

Інформація

Зустрічайте нових героїв від Stikbot! Klikbot - це нові колекційні фігурки, за допомогою яких ти можеш створити власні анімаційні ролики. Відчуй себе справжнім юним режисером!
Актори готові до будь-кого жанрами сценаріям! Будь це комедія, драма або трилер.Все тільки в руках юного творця!
Klikbot готові подорожувати по всесвіту і відправитися у будь-яку пригоду разом з тобою! Збери усі фігурки Klikbot і придумай ще більше нових сюжетів!

За допомогою штатива можна зручно розмістити телефон для зйомки. А також можна використати в повсякденному житті.
Завдяки спеціальній конструкції з точками артикуляції, чоловічків можна кріпити до будь-яких рівних поверхонь і фіксувати їх у будь-яких положеннях.
Комбінуй деталі, щоб створювати нових героїв за допомогою інструкції.
Тепер ще більше аксесуарів в наборі, щоб створювати унікальні сюжети.
Простота створення ролика : необхідно лише розмістити Klikbot- акторів на сцену(будь-яка рівна поверхня або спеціальна сцена від Klikbot або Stikbot), запустити безкоштовний додаток STIKBOT STUDIO і після кожного кадру змінювати положення фігурок.
Простота і зручність у використанні додатка. Після кожного знімка на екрані телефону залишиться напівпрозорий силует елементів, які є присутніми в кадрі. Ці контури допоможуть зрозуміти, де і в яких позах фігурки знаходилися в попередньому кадрі і на скільки треба їх зрушити для наступного.
Можливість міняти фон(за наявності спеціальної сцени зеленогосинего кольору від Klikbot або Stikbot) і накладати музику через безкоштовний додаток STIKBOT STUDIO, доступний в App Store або Google Play.
Ігровий набір Klikbot сприяє розвитку уяви, дрібної моторики і розвитку сприйняття простору.
У набір входить:

Штатив для мобільного телефону.
Двостороння сцена для заміни заднього фону.
2 коробки-опори для фігурок.
2 фігурки Klikbot.
Аксесуари.
Клікай. Знімай анімаційний ролик. Ділися з друзями по хештегу #KLIKBOT!!
Рекомендовано для дітей від 5 років.

Відгуки

Еще никто не написал отзыв про этот товар.

Будьте первым!

Якщо Ви хочете залишити коментар, будь ласка, 

авторизируйтесь

Схожі товари