• Все про товар
  • Опис
  • Характеристики
  • Схожі товари

Код: J08005

Ігровий центр-ходунки Janod Котеня (J08005)

Наразі товар відсутній

Доставка

Терміни доставки: 1 - 4 дні

Способи оплати: 1. Готівка 2. На картку ПриватБанку 3. На картку Монобанку 4. На рахунок Підприємства 5. Оплата частинами (Моно Банк) 6. Онлайн оплата 7. Оплата готівкою при отриманні

Замовлення до 1000 грн. відправляємо за передоплатою. Вартість доставки за тарифами перевізника. Вартість післяплати 20грн. + 2% від суми

Терміни доставки: 1 - 3 дні

Способи оплати: 1. Готівка (при замовленні від 500 грн) 2. На картку ПриватБанку 3. На картку Монобанку 4. На рахунок Підприємства 5. Оплата частинами (Моно Банк) 6. Онлайн оплата

Інформація

Ходунки «Кошеня» невипадково називаються ще й ігровим центром, оскільки дитина може паралельно розвиватись завдяки різним навчальним іграм, що розташовуються з різних сторін.


На передній частині ходунків знаходиться найбільше таких розвиваючих активностей для малюка, наприклад, сортер, що має прорізи, форми якого відповідають трьом фігуркам, що наявні в комплекті. Знизу знаходиться мишка, яка рухається від однієї лапки котика до іншої. Також тут є рахівниця, яка є чудовим посібником для дітлахів, щоб вивчити кольори, а також познайомитись з основами математики. Яскраві кульки розвиватимуть сприйняття кольорів, форм, дрібну моторику. Крім того, тут є розвиваюча гра, що представляє собою спіраль із трьома фігурками у формі рибок синього, жовтого та червоного кольору, яких можна рухати від однієї лапки котика до іншої.

З правого боку ходунків розташована розвиваюча гра лабіринт-дорога, в якій треба допомогти мишці дістатись шматочку сиру. А лівий бік стилізовано під морський світ, за рахунок руху шестерні різних форм та кольорів малюк буде розвивати уяву та фантазію.

Тож, окрім яскравих ходунків малюк отримує цілий світ розвиваючих ігор для розвитку моторики рук, послідовності, логіки та творчої уяви!

До слова, Janod - це французька компанія, що вже більше 40 років займається випуском розвиваючих іграшок. Чудова якість та вишуканий французький дизайн приємно виділяють ці іграшки з-поміж багатьох інших аналогів. Іграшки від Janod постійно беруть участь у міжнародних виставках в номінаціях для "green toys", тобто екологічно безпечних «зелених іграшок».

Характеристики
Вага, кг: 3,4
Додаткова інформація: знімне гальмо регульовані по висоті ручки /(от 47 до 53 см) прогумовані колеса
Колір: різнокольоровий
Гарантія: 14 днів

Відгуки

Еще никто не написал отзыв про этот товар.

Будьте первым!

Якщо Ви хочете залишити коментар, будь ласка, 

авторизируйтесь

Схожі товари