• Все про товар
  • Опис
  • Характеристики
  • Схожі товари

Код: 6050121

Ключ-тріскачка вигнута з поліпропіленовою ручкою 3/8" 200мм 72T CrV SIGMA (6050121)

Наразі товар відсутній

Доставка

Терміни доставки: 1 - 4 дні

Способи оплати: 1. Готівка 2. На картку ПриватБанку 3. На картку Монобанку 4. На рахунок Підприємства 5. Оплата частинами (Моно Банк) 6. Онлайн оплата 7. Оплата готівкою при отриманні

Замовлення до 1000 грн. відправляємо за передоплатою. Вартість доставки за тарифами перевізника. Вартість післяплати 20грн. + 2% від суми

Терміни доставки: 1 - 3 дні

Способи оплати: 1. Готівка (при замовленні від 500 грн) 2. На картку ПриватБанку 3. На картку Монобанку 4. На рахунок Підприємства 5. Оплата частинами (Моно Банк) 6. Онлайн оплата

Інформація

Ключ-тріскачка вигнута з поліпропіленовою ручкою 3/8" 200мм 72T CrV SIGMA (6050121) - це ручний інструмент, за допомогою якого можна виконати монтаж/демонтаж різьбових з'єднань. На відміну від стандартних ключів, тріскачка Сфера застосування даного інструменту дуже широка, так як це дуже корисний інструмент в асортименті кожного автослюсаря, а також для кожного власника авто.

Тріскачка оснащена 72 зубцевим механізмом, що забезпечує високий крутний момент. Кут переміщення механізму в 5° дозволяє працювати у вузьких та важкодоступних місцях, застосовуючи мінімальну амплітуду.
Тріскачка має прапорцевий перемикач, що дає можливість виконувати роботи з різьбовими з'єднаннями з правим і лівим різьбленням. Кнопка швидкого скидання торцевої головки оптимізує робочий процес, дозволяючи легко та швидко міняти насадки.
Розбірна конструкція головки дає можливість обслуговувати та змащувати механізм у міру необхідності.
Дана продукція виконана з хромованадієвої сталі, а механізм тріскачки - з хроммолібдену, що збільшує експлуатаційний термін роботи, запобігаючи деформації та механічним пошкодженням.
Корпус тріскачки покритий масло- та бензостійким полімерним матеріалом, а вигнута форма робить тріскачку більш маневреною та зручною для роботи у важкодоступних місцях.

Характеристики
Покриття: Поліпропіленове
Кількість зубів: 72 шт.
Довжина: 200 мм
Особливості, примітки: Вигнута, з функцією швидкого скидання
Гарантія: від виробника
Вага (без упаковки): 0.342 кг
Матеріал: CrV

Відгуки

Еще никто не написал отзыв про этот товар.

Будьте первым!

Якщо Ви хочете залишити коментар, будь ласка, 

авторизируйтесь

Схожі товари